The House with a Clock in Its Walls beklentileri aştı

The House with a Clock in Its Walls

Geçtiğimiz hafta sonu ABD’de en çok izlenen filmler netlik kazandı. Predator’un bir haftalık zirve macerasından sonra ilk sıraya The House with a Clock in Its Walls yerleşti. İşte detaylar.

Sinema sektöründe aslan payını ABD yapımı filmlerin aldığı inkar edilemez bir gerçek. Gerçi ABD yapımı ortalama bir film için bile ne derece uçuk bütçeler ayrıldığını biliyoruz. Dolayısıyla, Hollywood yapımı filmlerin sinema dünyasına yön verdiğini söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Peki geçtiğimiz hafta sonu rekabetin hat safhada olduğu ABD sinemalarında en çok izlenen yapımlar hangileri oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta vizyona giren Predator ilk haftasında zirveye yerleşmeyi başarmıştı. Fakat The Predator’un zirve macerası pek de uzun soluklu olmadı. Bu hafta sonu vizyona giren The House with a Clock in Its Walls beklentilerin ötesinde bir performans sergileyerek zirvenin yeni sahibi oldu.

The House with a Clock in Its Walls en çok izlenen film oldu

The House with a Clock in Its Walls ilk hafta sonunda 26.8 milyon dolarlık hasılata erişerek beklentilerin üzerinde bir performansa imza attı. Filmin prodüksiyon bütçesi 42 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Görünen o ki film ilk 3 gününde bu meblağın yarısından fazlasını çıkarmış oldu.

The House with a Clock in Its Walls’ın ardından A Simple Favor 10.4 milyon ile ikinci, The Nun 10.25 milyon ile üçüncü, Pradator ise 8.7 milyon dolarlık hasılatla 4. sırada yer aldı.

Uzun bir süre zirvede yer alan Crazy Rich Asians ise geçtiğimiz hafta sonu 6.5 milyonluk hasılatıyla en çok izlenen 5. film oldu.

Facebook Portal bu hafta sonu satışa sunulabilir