Spider-Man The Heist için ilk video yayınlandı

spider man black cat

PlayStation 4’e özel olarak raflardaki yerini alacak olan Spider-Man’in ilk eklenti paketi Heist için beklenen video geldi. İşte Spider-Man The Heist için yayınlanan ilk video.

Insomniac Games tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Spider-Man 7 Eylül’de raflardaki yerini almış olacak. Bir konsola özel olarak geliştirilen ilk süper kahraman oyunu olma özelliğini de taşıyan Spider-Man, ana hikayesiyle olduğu kadar ek paketleriyle de ses getirecek gibi görünüyor. Insomniac’ın Spider-Man için yayınlayacağı 3 DLC paketinden ilki olan Heist için kısa bir video yayınlandı. Spider-Man The Heist için yayınlanan videoyla birlikte Black Cat karakteri de ortaya çıkmış oldu.

Spider-Man The Heist için kısa bir video yayınlandı

Insomniac Games tarafından daha önce yapılmış olan açıklamada da belirtildiği üzere Spider-Man The Heist’te Black Cat’in peşine düşeceğiz. Aslına bakılırsa oyunun ana hikayesini oynarken, Black Cat’in şehre döndüğüne dair bazı ip uçlarına rastlayacağız. Fakat Black Cat ile ilk yüz yüze karşılaşmamız, Kasım ayında satışa sunulacak olan The Heist’te gerçekleşecek.

Spider-Man The Heist için yayınlanan kısa videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da anlaşılacağı üzere The Heist ek paketi, Spider-Man ile Black Cat arasındaki kovalamacaya odaklanacak. Fakat Black Cat, Spider-Man’in diğer düşmanları gibi salt kötülük içeren bir karakter değil. Dolayısıyla The Heist’in sonu nereye bağlanır bilinmez. Bunu oynayıp göreceğiz.

En iyi cosplay çalışmaları için tıklayın