Crazy Rich Asians, ABD’yi kasıp kavuruyor!

crazyrichasians feat

Kadrosu büyük oranda ABD’de yaşayan Asya kökenli oyunculardan oluşan Crazy Rich Asians ikinci haftasında da zirvedeki yerini korudu. İşte konu hakkındaki detaylar.

ABD’de yaşayan Asya kökenli oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken Crazy Rich Asians, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde ABD’de zirveye yerleşmişti. Açılış haftasında yaklaşık olarak 30 milyon dolarlık hasılata imza atan film, ikinci haftasında da yerini korumayı başardı.

Crazy Rich Asians, zirvedeki yerini korudu

Geçtiğimiz hafta zirvede yer alan Crazy Rich Asians, ikinci haftasında da 25 milyon dolarlık hasılatla ABD’de en çok izlenen film olmayı başardı.

Dünya genelinde de yoğun ilgi gören film ikinci haftasında 83 milyon dolarlık hasılatı geride bırakarak önemli bir başarı elde etti. Hali hazırda Türkiye’de vizyona girmeyecek olan Crazy Rich Asians, 30 milyon dolarlık bir prodüksiyon bütçesine sahipti. Yani film şimdiden kendi bütçesini üçe katladı diyebiliriz.

Öte yandan geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen filmler listesinde ikinci sırada ise Meg filmi yer aldı. Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı yapım 13 milyon dolarlık hasılatla, dünya çapında 400 milyon doları geride bırakmış oldu.

Vizyona yeni giren yapımlardan biri olan The Happytime Murders 10 milyon dolarla üçüncü, Mission Impossible Fallout 8 milyon dolarla dördüncü, Christopher Robin ise 6.3 milyon dolarla beşinci sırada yer aldı.

Cyberpunk 2077 hikayesi tamamlandı