ChatGPT akıllı telefona entegre oluyor!

ChatGChatGPT gibi AI modelleri personeller için sınırlandırılacakPT yeni eklentiler aldı! İşte yeni özellikler

Her geçen gün popülaritesi biraz daha artan ChatGPT, artık kendini iyiden iyiye kabullendirmiş gibi görünüyor. Öyleki büyük bir marka yeni serisine ChatGPT’yi entegre edecek.

ChatGPT akıllı telefona entegre oluyor! OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, generatif yapay zeka alanını popülerleştirdi. Yakın zamanda piyasaya sürülmüş olmasına karşın, OpenAI sürekli olarak botun yeteneklerini ve güvenilirliğini geliştiriyor. Bu sürecin bir sonucu olarak, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla ChatGPT, farklı araçlara entegre edildi. Duyumlara göre, ChatGPT’nin Infinix’in Note 30 serisine entegre edilmesi planlanıyor. Bu durumda, yapay zeka sohbet botunun Infinix’in ses asistanı olan Folax’a eklenmesi bekleniyor.

ChatGPT dolandırıcılığı artıyor

Twitter’daki duyum hesabı Ice Universe’in aktardığına göre, Infinix, ChatGPT’yi akıllı telefonlarına entegre eden ilk marka olacak. Duyumlar, “OpenAI’nin ChatGPT uygulaması zaten piyasaya sürülmüş durumda, ancak bir telefona bu uygulamanın entegre edilmesi devrim niteliğinde bir adım. Ses asistanı Folax ile birleştiğinde, ChatGPT’nin Siri’ye ciddi bir rekabet sunacağı” şeklinde belirtiyor.

ChatGPT artık 11 ülkede daha mevcut

ChatGPT akıllı telefona entegre oluyor!

Note 30 serisinin bir parçası olan entegrasyon, ses asistanının yeteneklerini geliştirebilir. Ancak, bunun “devrim niteliğinde” bir adım olduğunu söylemek yerine, bu durumun şirketin kendi yapay zeka modelini eğitme zahmetine girmeden izlediği bir kısayol olduğu söylenebilir; ki bu, negatif bir durum olmaktan çok uzak.

Infinix’in ChatGPT destekli ses asistanı, Ice Universe tarafından paylaşılan bir video ile gösterildi. Ses asistanının kendi avatarı mevcut ve mikrofon düğmesine uzun süre basılı tutarak etkinleştirilebiliyor. Demo videoda, bir kullanıcının kızı için hediye önerileri istediği bir senaryoda, Folax’ın ChatGPT tarafından desteklenen Bing aramasına benzer bir generatif yanıt verdiği görülüyor.

ChatGPT artık 11 ülkede daha mevcut

Infinix’in, ChatGPT destekli ses asistanını, 14 Haziran’da piyasaya sürülmesi beklenen Note 30 serisi ile birlikte duyurması bekleniyor. Yeni serinin çoğu ayrıntısı zaten açığa çıktı ve telefonların kullanıma sunulduğu görüntüler bile paylaşıldı. ChatGPT akıllı telefona entegre oluyor!

Apple WWDC 2023 nasıl izlenir? iOS 17, AR/VR gözlüğü ve daha fazlası tanıtılacak