Captain Marvel ikinci haftasında da zirvede

cpt marvel

Marvel’ın Avengers Endgame öncesi vizyona giren yeni filmi Captain Marvel, ikinci hafta sonunda da zirvedeki yerini korudu. İşte detaylar.

Sinema severlerin büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Avengers Endgame filminin vizyona girmesine yaklaşık olarak 1 ay var. Malum, Endgame ile Marvel sinematik evrenindeki tüm dengelerin tamamen değişmesine kesin gözüyle bakılıyor. Zaten evrene yön veren isimler de çok büyük değişikliklerin olacağını belirtmişlerdi.

Dolayısıyla Endgame öncesi direkt olarak filmle bağlantılı bir karakterin beyaz perdede boy göstermesi zekice bir hamle oldu.

Marvel, Captain Marvel için son ana kadar bekledi ve End Game’de kilit role sahip bu karakteri geçtiğimiz hafta izleyicinin karşısına çıkardı.

Geçen hafta en çok izlenen filmler

Captain Marvel açılış haftasında muazzam bir hasılata imza atmıştı. Nitekim 2. haftada da işler pek değişmedi. Cpt. Marvel geçtiğimiz hafta sonu ABD’de 69.3 milyon dolarlık hasılatla zirvede yer almayı başardı.

Vizyona yeni giren yapımlardan Wonder Park 16 milyon dolarlık hasılatıyla 2. sırada kendisine yer bulurken, Five Feet Apart ise 13.15 milyon dolarlık hasılatla 3. sırada yer aldı.

Vizyondaki 3. hafta sonunu geride bırakan How to Train Your Dragon: The Hidden World, 9.35 milyon dolarlık hasılatla en çok izlenen 4. film oldu. Geçen hafta 3. sırada yer alan Tyler Perry’s A Madea Family Funeral ise bu hafta 8.1 milyon dolarlık hasılatla 5. sıraya geriledi.

Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? İşte yanıtı