Apple AR Gözlük 2020 yılında üretilecek!

Apple AR Gözlük

Apple AR Gözlük, yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşacak gibi görünüyor. Apple, artırılmış gerçeklikten neredeyse her zaman bahsediyor. Ancak şimdiye kadarki şiddetli tutkusu, tüketicilere yalnızca iPhone ve iPad’de ARKit uygulamaları olarak yansıdı. Apple’ın bir AR gözlük/kulaklık ürünü geliştirdiği yaygın olarak dile getiriliyor.

Ming-Chi Kuo; Apple’ın ilk artırılmış gerçeklik ürününün, bu yılın dördüncü çeyreğinde en hızlı şekilde seri üretime aktarılacağını ifade etti. Ayrıca, en geç 2020 yılının ikinci çeyreğinde seri üretileceğini de sözlerine ekedi. Ayrıca Kuo, Apple’ın ilk nesil AR gözlüklerinin iPhone’a neredeyse tamamen bağımlı olacağını söyledi.

Apple AR Gözlük, ekran şeklinde olacak

Uzmanlar, arttırılmış gerçekliğe sahip bu gözlüklerin yalnızca kullanıcının bilgisayarındaki iPhone’dan gelen gerçek; bilgi işlem, görüntü oluşturma, internet bağlantısı ve konum servisleriyle ekran görevi göreceğini söylüyor. Ayrıca yapılacak eşleşmelerin, Apple Watch gibi kablosuz olarak çalışacağı varsayılmaktadır. Ancak rapor henüz açıkça ifade edilmedi.

Apple AR gözlük 3

 

Ayrıca aynı zamanda, AR deneyimini sağlıklı bir şekilde sürdürmek için iPhone’unuzdaki pil ömrünün ne kadar fedakarlık etmesi gerektiği gibi açık sorular da kafaları kurcalıyor. Son olarak Apple, bu gözlükleri ne zaman çıkaracağı konusunda kesin konuşmuyor. Ancak 2020 yılında çıkacağı, kesin tahminler arasında görülüyor.

Samsung Galaxy S10 YouTube Premium üyeliğini 4 ay ücretsiz verecek


Yorumlar kapatıldı.