Ant-Man and the Wasp dünyanın zirvesinde!

ant man and the wasp

Marvel sinematik evreninin 20. filmi olan Ant-Man and the Wasp geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Film ilk üç gününde ABD ve dünya genelinde 1. sıraya yükselmeyi başardı.

Marvel sinematik evreninin merakla beklenen filmlerinden biri olan Ant-Man and the Wasp geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Hatırlanacağı üzere ilk Ant-Man filmi 2015 yılında vizyona girmiş ve dünya genelinde 519 milyon dolarlık hasılata imza atmıştı.

Sonrasında Ant-Man karakterini Captain America Civil War filminde görmüştük. Genel beklenti Avengers filminde de Ant-Man’in boy göstereceği yönündeydi. Fakat Marvel, Ant-Man’i 2019 yılında vizyona girecek olan Avengers filmine sakladı.

Nitekim, 2019’da yayınlanacak olan final niteliğindeki Avengers filmi öncesinde son Marvel filmlerinden biri olan Ant-Man and the Wasp da vizyona girdi. Bir sonraki Marvel filmi ise Captain Marvel olacak. Sonrasında ise Avengers’ın final filmi yayınlanacak.

Ant-Man and the Wasp iyi bir gişeyle başlangıç yaptı

Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren Ant-Man and the Wasp ABD’de 76 milyon dolarlık açılışa imza attı. İlk film 57 milyon dolarlık açılışa sahipti.

Ant-Man’in yeni filmi dünya gelirinde ise 161 milyon dolarlık bir gişe başarısı gösterdi. Muhtemelen bu rakamlardan sonra Ant-Man and the Wasp’ın ilk filmden daha başarılı bir gişeye imza atacağını söyleyebiliriz.

Bu arada geçtiğimiz hafta İnanılmaz Aile 2, 29 milyon dolarlık hasılatla toplamda 504 milyon dolarlık gişeye ulaştı. Filmin global gişesi ise 772 milyon doları buldu. Muhtemelen İnanılmaz Aile 2, önümüzdeki yaz döneminde 1 milyar dolarlık hasılat barajını da aşacaktır.

Recep İvedik 6 vizyon tarihi belli oldu