Captain Marvel açılışı zirvede gerçekleştirdi

captain marvel

Marvel’ın Avengers End Game öncesindeki son filmi olan Captain Marvel, açılış haftasında açık ara zirvede yer aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Avengers End Game’de hayli önemli bir konumda yer alacak olan Captain Marvel, sonunda beyaz perdeyle buluştu. Muhtemelen End Game sonrasında düzenlenecek olan Marvel evreninin yeni lideri Cpt. Marvel olacak. Dolayısıyla geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren film, Marvel evreni açısından hayli kritik bir öneme sahipti.

Captain Marvel en çok izlenen film oldu

Avengers End Game’i sabırsızlıkla bekleyen Marvel fanları, isteyerek ya da istemeyerek Captain Marvel’ı sinemada izlemek zorunda kalacaklar. Çünkü iki film arasında 1 ay gibi bir süre var. Dolayısıyla Avengers End Game vizyona girdiğinde Captain Marvel daha gösterimden kalkmamış bile olabilir.

Cpt. Marvel, sinematik evren için büyük önem arz ettiğinden ötürü açılış rakamları da hayli tatmin ediciydi. Film ilk hafta sonunda ABD’de 153 milyon dolarlık hasılatla gişenin yeni lideri oldu. Cpt. Marvel dünya genelinde ise 455 milyon dolarlık bir açılışa imza attı. Fakat şunu unutmamak gerekiyor. Bu film End Game’den 1 ay önce değil de 5 – 6 ay önce vizyona girseydi açılış hasılatı mevcut hasılatın yarısı kadar bile olmayabilirdi.

Sonuç olarak Cpt. Marvel’ın End Game’in ekmeğini fazlasıyla yediğini söyleyebiliriz. Filmin iMDB puanı da 7 civarında. Dolayısıyla öyle muazzam hikayeye sahip bir film beklemek, hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.

YouTube’ta en çok takipçiye sahip müzik kanalları