Captain Marvel için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 9

Marvel sinematik evreninin merakla beklenen yapımlarından biri olan Captain Marvel için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Malum, bu sene vizyona girecek olan Avengers End Game ile birlikte Marvel sinematik evrenindeki pek çok denge değişecek. Yaklaşık olarak 11 yıllık bir geçmişe sahip olan Marvel sinematik evreni 20’yi aşkın filmden oluşuyor. Avengers End Game ile evrenin gediklileri haline gelen Captain America, Thor ve Iron Man gibi karakterlerin saf dışı bırakılacağı iddia edilmekte.

Captain Marvel için yeni fragman

Peki bu karakterler gittiğinde Avengers’a kim önderlik edecek? Elbette Captain Marvel. Sinematik evreni takip edenlerin de bildiği üzere Captain Marvel henüz evrene dahil edilmiş değil. Fakat Avengers Intinity War sonunda Cpt. Marvel’ın End Game’de çok önemli bir rolde olacağı kesinleşmişti.

Marvel bu karakteri gökten düşmüş bir şekilde evrene dahil etmek yerine, Mart ayında vizyona girecek olan Cpt. Marvel solo filmi ile kafalarda oluşan soru işaretlerini yok etmeyi tercih etti.

90’ların ortasında geçecek olan filmde Carol Denver’ın nasıl Captain Marvel’a dönüştüğüne tanıklık edeceğiz. Geçtiğimiz gün film için özel bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Yayınlanan videoda daha önce hiç görmediğimiz bir kaç sahne de yer alıyor. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Marvel evreninin yeni filmi tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 8 Mart’ta gösterime girecek.

2019 Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu