Avengers End Game için yeni tanıtım videosu

maxresdefault 3

2019’un en çok merak edilen filmlerinden biri olan Avengers End Game için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Marvel sinematik evrenindeki dengeleri tamamen değiştirecek olan Avengers End Game filminin vizyona girmesine artık az bir zaman kaldı. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 26 Nisan’da gösterime girecek olan Avengers End Game için Super Bowl’a özel yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Dilerseniz yayınlanan bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Avengers End Game için yeni video

Açık konuşmak gerekirse yayınlanan yeni tanıtım videosundan birşeyler çıkarmak hayli güç. En çok dikkat çeken nokta ise Captain America’nın Civil War sonrasında bıraktığı kalkanına geri kavuşuyor olması. Hatırlanacağı üzere Infinity War’da Captain America ile özdeşleşen kalanı yoktu.

Geçtiğimiz sene vizyona giren Infinity War sonrası End Game’de olayların nasıl bir sıra izleyeceği büyük merak konusu. En önemlisi de End Game ile birlikte bazı ikonik karakterlerin Marvel sinematik evrenine veda edecek olması. Captain America ve Iron Man’in ölümüne şimdilik kesin gözüyle bakılıyor. Avengers’ın yeni liderinin ise Captain Marvel olacağı düşünülüyor.

Muhtemelen yeni sinematik evrende Dr. Strange, Black Panther ve Spider-Man gibi isimler biraz daha ön planda olacaktır. Zaten yeni evrenin ilk filmi de Spider-Man Far From Home olacak. Bakalım Avengers evreni 26 Nisan sonrasında nasıl şekillenecek? Bekleyip göreceğiz.

Avengers End Game sonrası neler olacak?