2019 Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu

altın küre ödülleri

#İŞBİRLİĞİ

Oscar ve Grammy’nin ardından en önemli 3. ödül töreni olan Altın Küre Ödülleri geçtiğimiz gün sahiplerini buldu. İşte 2019 Altın Küre Ödülleri kazananları.

1944’ten günümüze her yıl resmi bir yemek töreniyle film ve televizyon dizilerine verilen Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu.  Altın Küre Ödülleri, Oscar ve Grammy’nin ardından en saygın organizasyon olarak kabul ediliyor.

Amerika’da gerçekleşen etkinlikte, 86 film eleştirmeninin oyları neticesinde 2019 Altın Küre Ödülleri kazananları belli oldu.

Bu yıl 76. düzenlenen ödül törenine Bohemian Rhapsody ve Roma filmleri damga vurdu. Pek çok kategoride ödüle aday gösterilen A Star is Born ise sadece bir altın küre ödülüne layık görüldü.

2019 Altın Küre Ödülleri’nde drama kategorisinde en iyi film olarak Bohemian Rhapsody seçildi. Freddie Mercury ve Queen grubunun hikayesini anlatan film, eleştirmenlerden de olumlu dönütler almıştı.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019 Altın Küre Ödülleri adayları ve kazananları listemiz ile başbaşa bırakalım.

2019 Altın Küre Ödülleri kazananları

En İyi Film (Drama)

Black Panther
BlacKkKlansman
Bohemian Rhapsody (Kazanan)
If Beale Street Could Talk
A Star Is Born