Captain Marvel için yeni fragman!

maxresdefault 4

Marvel evreninin yeni filmi için geri sayım devam ediyor. Avengers 4 öncesindeki son Marvel filmi olan Captain Marvel için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

2019’da Marvel evrenindeki tüm dengeler değişecek. Mayıs’ta vizyona girmesi beklenen Avengers 4 ile birlikte bazı karakterlerin Marvel evrenine veda etmesi bekleniyor. Bu karakterlerin başında da Captain America ve Iron Man var. Peki iki ağır topun takıma veda etmesinden sonra liderlik vasfını kim üstlenecek?

Cpt. Marvel için nefes kesen fragman!

İşte bu noktada devreye Captain Marvel’ın girmesi bekleniyor. Marvel evrenine en geç dahil olan karakterlerden biri olan Captain Marvel’a Brie Larson hayat verecek. Avengers 4’te oldukça aktif bir rol üstleneceği tahmin edilen Cpt. Marvel’ın pek çok süper kahramanın hayatını kurtaracağı düşünülüyor.

Marvel yeni süper kahraman filmi için ilk tanıtım videosunu geçtiğimiz aylarda yayınlamıştı. Fakat bu tanıtım videosu beklentileri pek de karşılamadı. Cpt. Marvel gişede ne kadar başarılı olur bilinmez. Lakin Avengers 4’ün rüzgarı sayesinde hakettiğinin çok daha üstünde bir hasılata imza atacaktır.

Captain Marvel için yayınlanan yeni tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak tekrardan hatırlatalım. Cpt. Marvel 8 Mart’ta vizyona girecek. Bu filmden yaklaşık olarak 2 ay sonra da büyük bir merakla beklenen Avengers 4 izleyiciyle buluşacak.

Ralph Breaks the Internet zirvedeki yerini korudu