Ralph Breaks the Internet zirvedeki yerini korudu

Ralph Breaks the Internet

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Ralph Breaks the Internet, gişede liderliğini devam ettirdi. Creed 2 ise bir basamak gerileyerek 3. sırada kendisine yer bulabildi. İşte detaylar.

Son dönemde animasyon filmlerine olan ilgi ciddi derecede artmış durumda. Nitekim bunu İnanılmaz Aile 2 filmiyle de görmüştük. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren animasyon filmi 1 milyar dolarlık hasılat barajını aşarak kırılması güç bir rekora da imzasını atmıştı.

Animasyon filmleri vizyona damga vuruyor

İnanılmaz Aile 2’den sonra şimdi de gişede Ralph Breaks the Internet rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren yapım Creed 2’ye rağmen açılışı zirvede gerçekleştirmişti. Nitekim Ralph Breaks the Internet, 2. haftasında da zirvedeki yerini korudu. Film geçtiğimiz hafta sonu 25.75 milyon dolarlık hasılata imza attı. İlk haftasına oranla ikinci haftasında gelirlerini yüzde 54.2 oranında düşüren yapım, yine de zirvedeki yerini korudu.

ABD’de en çok izlenen filmler listesinin 2 numarasında ise bir diğer animasyon filmi Dr. Seuss The Grinch yer aldı. 17.73 milyon dolarlık gişe yapan filmi, 16.83 milyonluk gişesiyle Creed 2 takip etti. Geçtiğimiz hafta vizyona giren Creed 2, beklentilerin aksine zirveye henüz tırmanabilmiş değil.

Listenin 4. sırasında ise 11.2 milyon dolarlık hasılatla Fantastic Beasts  The Crimes of Grindewald yer aldı. En çok izlenen filmler listesinde son sıra ise Bohemian Rhapsody’nin oldu.

2018’in en çok izlenen filmleri