Android Q Beta tarihi sızdı!

Android Q daha çıkmadan rootlandı

Android Q Beta tarihi sızdı. Google 7 Mayıs’ta tanıtacağı Android Q sürümünün Beta testlerine çok hızlı başlayacak gibi görünüyor. İşte Android Q Beta’nın yayınlanacağı tarih.

Google, 7 Mayıs tarihinde düzenleyeceği Google I/O 2019 etkinliğinde Android Q sürümünü tanıtacak. Bu etkinlik sonrası Beta testlerinin başlayacağı düşünülen Android Q için Google biraz elini hızlı tutacak gibi görünüyor. Normalde etkinlik sonrası Android Q Beta sürümü belli başlı cihazlara sunulur. Ancak Google etkinlikten önce Android Q Beta sürümünü sunacak.

Android Q Beta tarihi sızdı!

Bugün çıkan sızıntılara göre; Google, 11 Mart tarihinde belli başlı cihazlar ve belli başlı kişiler için Android Q Beta sürümünün testlerine başlayacak. Bu test muhtemelen gizli bir şekilde yürütülecek. Android Q’nün nihai Beta sürümü ise Mayıs ayındaki etkinlikten sonra başta Pixel modelleri olmak üzere diğer Android telefonlara sunulacak.

Android Q Beta tarihi

Bu yıl Google’ın 3. parti telefonlara sunduğu Beta testi programını genişletmesi ve daha fazla cihazlarda Android Q Beta sürümünü deneyeceği söyleniyor. Bakalım Android Q Beta sürümü Samsung ve Huawei’nin amiral gemisi modellerine gelecek mi?

Android Q Beta programına daha fazla telefon dahil edilecek!