Captain America Marvel evrenine geri dönebilir

Captain America

Marvel Sinematik Evreni’nde Captain America karakterine hayat veren Chris Evans, ileride Marvel evrenine dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Bildiğiniz gibi yıllardır gişeyi Marvel filmleri domine ediyordu. Bu durum yakın zamanda da değişecek gibi durmuyordu. Ancak ne olduysa oldu ve stüdyo için işler bir anda ters gitmeye başladı. Avengers: Endgame ile sinematik evreninde bir devri kapatan stüdyo, Iron Man ve Captain America gibi sembol kahramanlarının yokluğunda tökezledi. Guardians of the Galaxy Vol. 3 gibi bir iki istisnayı saymazsak son dönemde çıkan Marvel filmleri de dizileri de hayal kırıklığı yarattı. Bu da aslında Iron Man ve Captain America gibi karakterlerin Marvel Sinematik Evreni için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

captain america

Ancak gelen son haberlere bakılırsa bu iki karakterin Marvel Sinematik Evreni’ndeki günleri tam olarak sona ermemiş olabilir. Marvel filmlerinde Captain America karakterine hayat veren ünlü oyuncu Chris Evans, bu hafta verdiği bir demeçte, ileride Marvel evrenine geri dönme ihtimali hakkında açık kapı bıraktı. Evans, yakın zamanda Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönmek gibi bir planı olmadığını ama bu ihtimali hepten göz ardı etmediğini söyledi. “Asla asla deme” diyen Evans, Marvel’daki deneyimi için son derece minnettar olduğunu, bu yüzden bir gün bu evrene geri dönmeye hayır demeyeceğini açıkladı.

Avengers: Endgame’de hem Captain America hem de Iron Man’e veda edilmiş, hatta bunların yerini alacak karakterler için de temeller atılmış olsa da, son dönemde alınan kötü sonuçlar bu karakterlerin Marvel evrenine dönme ihtimalini arttırmış durumda. Evans da bu konuda açık kapı bıraktığı için, bunun önünde sonunda gerçekleşmesi artık çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

Huawei Mate 60 Pro’da olmaması gereken parçalar var