Tekken 8’in beta aşaması başlıyor

Tekken 8

Ocak ayında oyunseverlerle buluşacak olan Tekken 8’in kapalı beta süreci önümüzdeki ay başlayacak. Oyunu denemek için başvurular açıldı.

Oyun dünyasının en sevilen dövüş oyunu serilerinden olan Tekken, çok yakında yeni bir oyuna daha kavuşacak. Geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulan Tekken 8’in önümüzdeki yılın başında oyun severlerle buluşacak. Oyunun tam sürümünün çıkışı 26 Ocak 2024’te gerçekleşecek çıkacak olsa da az sayıda oyunsever, önümüzdeki ay oyunu deneyimleme şansı yakalayacak. Çünkü heyecanla beklenen yeni Tekken oyununun kapalı beta aşaması önümüzdeki ay başlayacak.

Tekken 8’in 20 Ekim’de başlayacak beta test aşaması PC, Xbox Seriex S/X ve PlayStation 5’te açılacak. Bu kapalı beta aşamasına girme şansı yakalayan oyuncular, daha bu aşamada 19 oynanabilir karakterlerle karşılanacak. Bu 19 oynanabilir karakterden biri de kısa süre önce duyurulan Feng Wei olacak.

Kötü haber şu ki bu kapalı beta aşaması oldukça kısa sürecek. 20 Ekim’de başlayacak olan beta süreci, sadece üç gün sonra, yani 23 Ekim’de son bulacak. Bu üç gün boyunca oyunu erkenden denemek isteyen oyuncuların Tekken 8’in resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor. Ancak tabii başvuruda bulunan herkesin beta programına kabul edilmeyeceğini hatırlatalım.

Bandai Namco tarafından paylaşılan bilgilere göre toplamda 182 bin katılım kodu dağıtılacak. Bunlardan yaklaşık 80 bini PlayStation 5 için olacak. PC kullanıcılarına 85 bin, Xbox Series X/S kullanıcılarına ise 17 bin kod ayrılmış durumda.

tekken 8

iPhone 15 Pro Max stok problemleri yaşayabilir