Jon Snow yani Kit Harrington da Marvel evrenine katılıyor

jon snow

Avenger Endgame ile bir perdeyi sonlandıran Marvel, sinematik evrenine yeni isimler dahil ediyor. Bunlardan sonuncusu ise Jon Snow karakteriyle ün yapan Kit Harrington oldu.

Bu yıl vizyona giren Avengers Endgame filmi ile Marvel görkemli bir finale imzasını atmıştı. Bu final ile Marvel’ın kurduğu sinematik evrendeki önemli isimlere veda edildi. Yani önümüzdeki dönemde yayınlanacak olan Marvel filmlerinde Captain America ve Iron Man gibi önemli karakterler yer almayacak.

Bu durum muhtemelen filmlerin gişe başarısına da etki edebilir. Durumun az çok farkında olan Marvel yetkilileri, sinematik evrene önemli isimleri transfer ederek, fanlardaki heyecanı canlı tutmak istiyor.

Jon Snow nöbete Marvel evreninde devam edecek

Malum, kısa süre önce düzenlenen San Diego Comic Con’da sinematik evrene dahil edilecek yeni isimler açıklanmıştı. Görünen o ki Disney, en önemli duyuruyu en sona saklamış. Hafta sonunda gerçekleşen D23 Expo etkinliğinde Marvel’ın sinematik evrenine dahil olacak bir isim daha açıklandı. Kit Harrington.

Belki pek çoğunu Kit Harrington ismini ilk defa duymuş olabilir. Fakat Jon Snow dediğimizde bu karakterin yüzü hemen gözünüzün önünde belirecektir. Evet, Marvel Game of Thrones dizisindeki Jon Snow karakteri ile hafızalara kazınan Kit Harrington’un sinematik evrene dahil edildiğini açıkladı.

Harrington’un hangi karaktere hayat vereceği şimdilik netlik kazanmış değil. Muhtemelen bu konu hakkındaki detaylar önümüzdeki günlerde açığa kavuşacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Moon Knight, She Hulk ve Ms Marvel dizileri geliyor