Marvel orijinal Avengers’ı geri getirebilir

Marvel Avengers

Endgame sonrası istediği başarıyı yakalayamayan Marvel, Iron Man ve Black Widow gibi orijinal Avengers üyeleriyle yeni bir film çekebilir.

Bildiğiniz gibi yıllardır gişeyi Marvel filmleri domine ediyordu. Bu durum yakın zamanda da değişecek gibi durmuyordu. Ancak ne olduysa oldu ve stüdyo için işler bir anda ters gitmeye başladı. Avengers: Endgame ile sinematik evreninde bir devri kapatan stüdyo, Iron Man ve Captain America gibi sembol kahramanlarının yokluğunda tökezledi. Guardians of the Galaxy Vol. 3 gibi bir iki istisnayı saymazsak son dönemde çıkan Marvel filmleri de dizileri de hayal kırıklığı yarattı. Bu da Iron Man ve Captain America gibi sevilen kahramanları olmadan MCU’nun ayakta kalıp kalamayacağının merak edilmeye başlamasına sebep oldu. Üstelik görünen o ki Marvel’ın da bu konuda şüpheleri var.

Çünkü bugün gelen bilgiler, Marvel’ın orijinal Avengers ekibini geri getirmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladığını gösteriyor. Stüdyo Endgame sonrası hem Iron Man hem de Captain America rollerini yeni, daha genç oyunculara devretme niyetindeydi. Ancak Endgame sonrası sinematik evrenin tökezlediğini fark eden stüdyo fikir değiştiriyor. Variety’nin makalesine göre Marvel, orijinal ekibi geri getirme ihtimali üzerinde durmaya başladı. Eğer stüdyo böyle radikal bir değişiklik yaparsa Robert Downey Jr.’ın Iron Man’i ile Scarlett Johansson’ın Black Widow’u gibi karakterler yeniden Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olabilir.

avengers endgame 3

Bildiğiniz gibi Iron Man de Black Widow da Marvel Sinematik Evreni’nde hayatını kaybeden karakterler arasında yer alıyor. Bu yüzden bu karakterlerin normal şartlar altında geri dönmesi pek mantıklı görünmüyor. Ancak Marvel Sinematik Evreni’nin çoklu evrenlere giriş yapmış olması bu karakterlerin geri dönmesinin önünü açıyor. Çünkü her ne kadar ana evrendeki Iron Man ve Black Widow ölmüş olsa da çoklu evrende hala hayatta olan sonsuz sayıda Iron Man ve Black Widow yer alıyor. Bu yüzden Marvel bu karakterleri geri getirmek için bu paralel evrenlerden faydalanabilir.

Microsoft değerine değer katıyor