Yeni Fast and Furious filmi için sürpriz isim!

yeni fast and furious

Jason Statham ve Dwayne Johnson’un başrollerini paylaşacağı yeni Fast and Furious filmi kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil edildi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere şu aralar yeni Fast and Furious filmi yapım aşamasında. Fakat bu yeni film, ana hikayeyi devam ettirmek yerine, serinin 8. filminde karşımıza çıkan Luke Hobbs ve Deckard Shaw’ın hikayesini anlatacak. Zaten filmin isminin de Hobbs and Shaw olması bekleniyor.

Yeni Fast and Furious kadrosuna Idris Elba da dahil oldu

Kısaca özetlemek gerekirse, yeni Fast and Furious filminin kendi hikayesine sahip bir spin-off filmi olduğunu söyleyebiliriz.

Şu sıralar ön prodüksiyon aşamasında olan filmin 2 Ağustos 2019’da vizyona gireceği açıklanmıştı. Filmin başrollerinde Jason Statham ve Dwayne Johnson’un yer aldığı zaten daha önce belirtilmişti. Şimdi ise filmin kadrosuna Idris Elba da dahil edildi. Elba’nın Hobbs and Shaw filmindeki kötü karakteri canlandıracağı belirtiliyor.

Öte yandan filmin yönetmen koltuğunda David Leitch’in bulunacağı da kesinlik kazandı. Leitch son olarak Deadpool 2 ile seyircilerin karşısına çıkmıştı.

Hoobs and Shaw’ın senaryosu ise Chris Morgan ve Gary Scott Thompson tarafından kaleme alınıyor. Bilmeyenler için hatırlatalım. Morgan ve Thompson, Fast and Furious serisinin ana hikayesinde de önemli bir paya sahip. Dolayısıyla bu spin-off filminin, serinin temel dinamiklerine bağlı kalacağını söylemek çok yanlış olmayacaktır. Bu arada, ismi seriyle özdeşleşen Vin Diesel bu projede yer almıyor.

Yaz tatili için film önerisi – 2018