Mayıs ayında gösterime girecek yabancı filmler

pokemon

#İŞBİRLİĞİ

Vizyonda hala Avengers Endgame fırtınası esmeye devam ederken, Mayıs ayında hayli iddialı yabancı filmler gösterime giriyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru vizyona giren Avengers Endgame, yalnızca 3 gün içerisinde 1.2 milyar dolarlık bir hasılata ulaşarak erişilmesi güç bir rekora da imzasını atmıştı. Hali hazırda hala Endgame fırtınasının devam ettiğini söyleyebiliriz. Bugün bir sinema salonuna gittiğinizde 10 salondan, 6’sında Endgame’in oynadığını görebilirsiniz. Peki Mayıs ayında Endgame’i zorlayacak hiç mi bir yabancı film vizyona girmeyecek? Elbette girecek.

Mayıs ayında vizyona girecek yerli filmler için tıklayın

Bu yazımızda Mayıs ayında gösterime girecek olan en hit yabancı filmleri sizlerle paylaşacağız. Hemen belirtelim. Bu yabancı filmler arasında merakla beklenen Pokemon Detective Pikachu ve John Wick 3 de yer alıyor.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Mayıs ayında gösterime girecek olan 5 hit yabancı filmle başbaşa bırakalım.

Şampiyonlar (Campeones)

İspanya yapımı bir film olan Şampiyonlar, kamu hizmeti cezasına çarptırılan bir koçun zihinsel engellilerden oluşan basketbolcuları eğitmesiyle başlayan olayları konu ediniyor.

Film 2018 yılında İspanya’da en çok izlenen yapım olmuştu. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 3 Mayıs.

High Life

3 Mayıs’ta gösterime giren bir diğer film ise Claire Denis’in yönetmen koltuğunda oturduğu High Life. Bir grup suçluyla birlikte uzayın derinliklerinde mahsur kalan baba-kızın hikayesini konu edinen filmin kadrosunda Juliette Binoche, Robert Pattinson, Mia Goth gibi isimler yer alıyor.

Pokemon Detective Pikachu (Pokemon Detektif Pikachu)

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pokemon sonunda live-action filmiyle beyaz perdeye geliyor. Tim’in babasının pokemonu Pikachu ile babasının izini sürmesini konu edinen film 10 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak. Muhtemelen Pokemon bu yılın en çok izlenen filmlerinden biri olacaktır.

Shadow (Gölge Savaşçı)

Asya kökenli filmlerden hoşlananlar için oldukça sağlam bir alternatif olan Shadow, 10 Mayıs’ta gösterime girecek. Film iki hanedan arasındaki iktidar savaşında yaşanan olaylara ışık tutacak.

John Wick 3 Parabellum

Mayıs ayının en sağlam filmlerinden bir diğeri de John Wick 3 Parabellum. Keanu Reeves’in John Wick karakterine geri döndüğü film, başına 14 milyon dolar değer biçilen Wick’in macerasına odaklanacak. Film 16 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak.

The Hustle (Düzenbazlar)

Mayıs ayında ülkemizde de gösterime girecek olan iddialı yabancı filmlerden birisi de The Hustle. 1988 yapımı Dirty Rotten Scoundrels filminin yeniden çevrimi olan The Hustle 31 Mayıs’ta gösterime girecek.