ASUS, Mini PC PN63-S1 ’i duyurdu

Mini PC PN63-S1

Gücünü 11. Nesil Intel Core işlemcilerden alan bu son derece kompakt Mini PC PN63-S1 , 64 Gb’a kadar RAM, Intel Xe Graphics ve üçlü depolama tasarımı ile donatıldı.

ASUS, son derece kompakt yapıdaki Mini PC PN63-S1 ’i duyurdu. Gücünü 11. Nesil Intel Core  işlemcilerden ve 64 GB’a kadar DDR4 RAM’den alan model, Intel Iris  Xe Graphics ile aynı anda dört adet ekrana destek verebiliyor. PN63-S1’in üçlü depolama tasarımı bir adet 2,5 inç sabit disk ve bir adet PCIe  Gen 3 x4 SSD’nin yanı sıra bir adet de PCIe Gen 4 x4 M.2 SSD kullanma olanağı sunuyor.

Ağ bağlantısı için yüksek hızlı ve enerji tasarruflu WiFi 6E ve Intel 2,5 Gbps LAN seçenekleri bulunuyor. Kapsamlı giriş çıkış seçenekleri sunan PN63-S1’de isteğe bağlı olarak yapılandırılabilen çok yönlü bir giriş de bulunuyor. Tüm ASUS Mini Pc’ler 7/24 güvenilirlik için yoğun testlerden geçiyor. ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli ise 36 ay tedarik garantisi sunuyor.

Mini PC PN63-S1

Etkileyici performans

Mini PC PN63-S1’de Intel Iris Xe grafik işlemcisine sahip 11. Nesil Intel Core işlemciler bulunuyor. Intel Dynamic Tuning Teknolojisi işlemci ile Intel grafik işlemcisi arasında gücü otomatik olarak dağıtıyor. Böylece performans ve pil ömrü en uygun duruma getiriliyor. Bu özellik ayrıca aynı anda birden çok görevi verimli bir şekilde yapabilmek için CPU ve GPU performansını artırıyor. Intel Iris Xe grafik işlemci birinci sınıf görüntü kalitesi sunmasının yanı sıra PN63-S1’in aynı anda dört ekrana destek vermesini sağlıyor.

Gelişmiş temizlik sistemleri

Mini PC PN63-S1 kompakt boyutlarda olmasına rağmen kendi kendini temizleyen özel bir fan modülüne sahip. Tam boy soğutma bloklarına bağlanan düz ısı boruları ve fan çıkışları sayesinde işlemci en uygun çalışma sıcaklığında kalıyor. Bu kapsamlı soğutma sistemi, güçlü performansın uzun süre korunmasını sağlıyor.

Kendi Kendini Temizleyen Toz Önleyici Sistem soğutma bloklarını temiz tutuyor, toz ve diğer parçacıkları etkili bir şekilde dışarı atarak sistemin ömrünü uzatıyor. Fanlar temiz kaldığı için daha az gürültü oluşuyor.

Abramovich’e şok: Chelsea kulübüne el konuldu!