Yükselen kripto paralarda bugün: Chiliz (CHZ) rekor kırdı

Bu 3 altcoin roket

Özellikle son dönemlerde yükselen kripto paralarda bugün Chiliz (CHZ) ön plandaydı. Gerçekten de rekor bir yükseliş elde etmeyi başardı. İşte merak edilen tüm detaylar.

Yükselen kripto paralarda bugün son derece ilginç bir kripto para birimi var. Yalnızca 4 hafta içerisinde 0,21 TL gibi düşük rakamdan 4,04 TL seviyesine kadar yükseldi. Bu aynı zamanda 20 kat yükseliş anlamına geliyor. Bitcoin gibi kripto para birimleri kendi rekor yükselişlerini büyük oranda tamamladı. Ancak bazı altcoinler henüz yükselmeye devam ediyor.

Kripto para birimleri oldukça düzensiz. Bazen rekor seviyede artış gösterirken kimi zaman inanılmaz bir şekilde düşebiliyor. Bunlardan birisi de Chiliz oldu. Geçtiğimiz haftalarda ADA rekor bir yükseliş yakalamıştı. Şimdi ise sıra diğer kripto para birimlerinde.

Chiliz (CHZ) görülmemiş bir rekor denemesi yaptı

Dünyanın en ünlü kripto para birimleri içerisinde yer alan Bitcoin ve Ethereum muhtemelen haberlerde sürekli karşınıza çıkmıştır. Oysaki bazı küçük kripto paralar onlardan çok daha fazla getiri sağlayabiliyor. Chiliz, Lifestyle Asia yatırımcısı, Mediarex Sports & Entertainment kurucusu, Socios.com ve Chiliz’in CEO’su olan Alexandre Dreyfus tarafından tasarlandı ve piyasaya sürüldü.

yükselen kripto paralarda

Ethereum tabanlı olarak çalışan bu kripto para birimi düzenli bir şekilde yükselmedi. Neredeyse uzunca bir süre sabit hareketlerine devam etti. Fakat son 4 hafta içerisinde beklenmeyen bir şekilde parlama yaşadı.

Kripto paralara denetim geliyor: İşte yeni dönem!

Spor ve e-spor gibi alanlarda kullanılabilecek olan bu kripto para birimi, birçok büyük spor kulübü ile ortaklığa sahip. Sadece bu bile onun fazlasıyla değer görmesini sağlıyor. Peki sizin favori kripto para biriminiz hangisi? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.