Bu 5 altcoin büyük yükseliş yakalayabilir: 2022 heyecanlı geçecek

Balinalar bu altcoini

Bu 5 altcoin için geri sayım başladı. Analistler özellikle bazı dijital varlıklarda ciddi yükselişler bekliyor. Hadi gelin konuyla ilgili merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Tanınmış kripto para analistleri bu 5 altcoin için olumlu değerlendirmelerde bulundu. 2022 yılında bahsi geçen kripto para birimlerinin çok daha hızlı bir şekilde yükselmesi bekleniyor. Bunlardan ilki OHM coin oldu. Bu kripto para birimi her ne kadar algoritmik bir stablecoin olarak değerlendirilirse bile yine de iyi bir yükseliş yakalayabilir.

Şu anda 365 dolardan işlem gören OHM coin analistler tarafından yakın takip altında. AVAX ve ONE önerilen dijital varlıklar içerisinde yer alıyor. Özellikle AVAX çok büyük umut veriyor. Bu kripto para birimi sadece 2 ay içerisinde 120 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Şimdi ise 115 dolar civarından işlem görüyor.

Bu 5 altcoin için geri sayım başladı

Kripto para analistleri tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda ön plana çıkan bir diğer kripto para birimi ise XRP. Fenomenler tarafından da çoğunlukla önerilen bu dijital varlık 2022 yılında büyük artış potansiyeline sahip. SEC davası her ne kadar can sıkıcı olsa bile yine de analistler ondan umutlu.

Bu 5 altcoin için

SDAO yapay zeka teknolojisi ile ilişkilendirilen güçlü bir kripto para birimi. Üstün yapay zeka teknolojisini Blockchain ile birleştirmesi onu ön plana çıkarıyor. Şu anda 1,57 dolardan işlem gören bu kripto para 2022 yılında beklenenden çok daha hızlı yükseliş yakalayabilir. Bu 5 altcoin için analistler olumlu düşüncelere sahip.

Hindistan kripto paralar konusunda uyardı: Çok dikkatli olun

Her ne kadar 2022 yılında büyük bir boğa sezonu beklese bile yine de farklı senaryolar ortaya çıkabilir. Kripto para borsaları çok hızlı bir şekilde yön değiştirebiliyor. Sert yükselişlerin hemen ardından hızlı bir yukarı yönlü hareket yaşanabiliyor. Peki sizin favori kripto para birimleri hangileri? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.