Balinaların altcoin sepeti ortaya çıktı: Bu kripto paralardan biriktiriyorlar

Yeni Bitcoin balinası

Balinaların altcoin sepeti en fazla merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Özellikle boğa sezonunda bu tür haberler büyük dikkat çekiyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Kripto para borsalarında önemli değişikliklere neden olan balinaların altcoin sepeti analistler tarafından açıklandı. Onlara göre balinalar bazı kripto paralarda daha fazla alım gerçekleştiriyor. Bu durum haliyle ciddi bir yükseliş yakalanmasını sağlıyor. Bazı kripto paralarda hiç beklenmeyen bir şekilde yüzde 60 oranlarında yükseliş yakalanmasının nedeni bundan kaynaklanıyor.

Kripto para analistleri öncelikli olarak Filecoin üzerinde duruyor. Bu kripto para birimi dosya depolama için eşler arası merkezi olmayan bir ağ sunuyor. Böylece merkeziyetsiz dosya transferi sağlanabiliyor. Günümüzde verilerin çok kritik bir öneme sahip olması nedeniyle bu kripto para biriminin önem kazandığını söyleyebiliriz.

Balinaların altcoin sepeti farklı kripto paralardan oluşuyor

Kripto para analistlerinin en fazla üzerinde durduğu kripto para birimlerinden bir diğeri ise internet computer. Kısaltması ICP olan bu dijital varlık veri merkezlerindeki makinelerin birbirleri ile ağ kurup bağlanmasını sağlıyor. Şu andaki değeri 53,50 dolar olan bu kripto para birimi son günlerde büyük dikkat çekmişti.

Balinaların altcoin sepeti

Kripto para balinaları tarafından üzerinde durulan diğer dijital varlıklar ise Smooth Love Potion (SLP), Bakery Token (BAKE), Auto (AUTO), Chliz (CHZ) şeklinde sıralanıyor. Ayrıca taraftar tokenlerine büyük bir önem verildiğini de söyleyebiliriz. Kripto para borsasının en büyük ismi olarak bilinen Binance, fan tokenlerine büyük önem veriyor. Balinaların altcoin sepeti içerisinde bu nedenle fan tokenler bulunuyor.

Kripto dolandırıcıları, Google Ads kullanarak 500 bin dolar çaldı

2021 yılının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde herkeste büyük bir boğa sezonu beklentisi var. Ancak kripto para borsası sallanarak gidiyor. Peki sizce hangi dijital varlıklar daha fazla değer kazanacak. Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.