Path of Exile 2’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Path of Exile 2

Özellikle Diablo benzeri oyunları sevenlerin heyecanla beklediği Path of Exile 2’nin erken erişime açılacağı tarih resmi olarak açıklandı.

Dün başlayan GamesCon 2024  etkinliği oyun dünyası için pek çok önemli duyuruya ve paylaşıma sahne oldu. GamesCon’un ilk gününde gündeme taşınan oyunlardan biri de Paths of Exile 2 oldu. Heyecanla beklenen yeni Paths of Exile oyununun oyunseverlerle ne zaman buluşacağı belli oldu. Oyunun final sürümünün çıkışı için biraz daha beklememiz gerekecek olsa da oyunun erken erişim sürümü 15 Kasım’da erişime açılacak.

Özellikle Diablo benzeri oyunları sevenlerin heyecanla beklediği Path of Exile 2, PayStation 5 ve Xbox Series X/S’in yanı sıra PC’ye de gelecek. 2013 yılında çıkan ilk oyun gibi bu yeni Path of Exile da ücretsiz oynanabilecek. Üstelik oyunda cross-play özelliği bulunacak. Yani konsol oyuncuları ile PC oyuncuları oyunu birlikte oynayabilecek.

path of exile 2

İlk olarak 2013 yılında PC’ye yönelik olarak çıkan Path of Exile, Diablo’ya benzetilmiş, bu seviyede bir oyunun ücretsiz yayınlanmış olması şaşkınlık yaratmıştı. Şimdi aynı duygular Path of Exile 2 için de geçerli. Çünkü State of Play’de yayınlanan yeni fragmanları, yeni Path of Exile oyununun da normalde binlerce liraya satılacak büyüklükte bir yapımla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Elbette bu oyunlar, oyun içi alışverişlerden kayda değer bir gelir elde ediyorlar ama yine de bu oyunların ücretsiz olarak sunuluyor olmaları gerçekten hayret verici.

Yeni Mafia Oyunu Resmen Duyuruldu; Seri Köklerine Dönüyor