Yeni Mafia Oyunu Resmen Duyuruldu; Seri Köklerine Dönüyor

yeni Mafia oyunu

Efsanevi seri geri dönüyor. Yeni Mafia oyunu Gamescon 2024’te resmen duyuruldu. Mafia: The Old Country seriyi köklerine döndürecek.

Son yıllarda daha çok yeniden yapımlarla gündeme gelen Mafia serisi, yıllar sonra yeni bir oyunla geri dönüyor. Bildiğiniz gibi yeni bir Mafia oyununun hazırlık aşamasında olduğu bir süredir oyun kulislerinde konuşuluyordu. Epeydir duyduğumuz bu yeni Mafia oyunu, bugün Gamescon 2024 sırasında resmen duyuruldu. Dahası oyundan ilk teaser da paylaşıldı. Mafia: The Old Country adını taşıyan yeni Mafia oyunu seriyi köklerine döndürecek.

Mafia: The Definitive Edition’ı da hazırlayan stüdyo olan Hangar 13 tarafından geliştirilen Mafia: The Old Country, 1900’lerin başlarında Sicilya’da geçecek. Yani hikâye bu kez ilk oyunun bile öncesine geçecek. Oyun, İtalyan mafyasının ortaya çıktığı ilk yıllara odaklanacak. Bu da oyunun son derece ilgi çekici bir hikayeye sahip olabileceği anlamına geliyor.

Mafia The Old Country

Hangar 13 tarafından yayınlanan bu ilk teaser, oyun içinden herhangi bir görüntü içermediği için oyuna dair pek bir detay barındırmıyor. Öte yandan stüdyoda oyunun 1900’lerin başında Sicilya’de geçeceği bilgisi dışında pek bir detay paylaşmadı. Ancak oyunun aralık ayında daha detaylı şekilde tanıtılacağı açıklandı. Bildiğiniz gibi aralık ayında Game Awards gerçekleşecek. Bu da yeni Mafia oyununun muhtemelen Game Awards 2024 sırasında daha detaylı şekilde tanıtılacağını düşündürüyor. Tabii bu noktada kesinleşmiş bir şey yok.

ChatGPT Hastalara Yanlış Teşhis Koyuyor