Call of Duty: Black Ops 6 Fragmanıyla Şaşırttı

Call of Duty: Black Ops 6

Bugün oyun dünyası sürpriz bir fragmanı konuşuyor. Call of Duty: Black Ops 6’ya ait olduğu düşünülen esrarengiz bir oyun fragmanı yayınlandı.

Activision Blizzard tarafından geliştirilen Call of Duty serisi yıllardır oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alıyor. Bu durum yakın gelecekte değişecek gibi de durmuyor. Çünkü seri her yıl yeni bir oyunla oyunseverlerin karşısına çıkıyor ve her yıl bu oyun en çok satanlar arasında yer alıyor. Oyuncuların seriye gösterdiği bu yoğun ilgiden cesaret alarak yeni Call of Duty oyunları geliştirmeye devam eden Activision Blizzard, çok yakında bu seriye  yeni bir oyun daha ekleyecek. Üstelik bu yeni oyun, popüler Black Ops serisinin altıncı oyunu olacak.

Call of Duty Black Ops 6 2

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Call of Duty: Black Ops 6, bugün sürpriz bir fragmanla oyun dünyasının gündemine taşındı. Activision Blizzard, oyunun ilk fragmanını henüz resmi kanallardan paylaşmadı. Ancak bugün The Truth Lies adlı bir internet sitesinde, esrarengiz bir fragman yayınlandı. Söz konusu bu fragmanda, silahlı bir grup, ünlü Amerikan başkanlarının yüzlerinin kazılı olduğu Rushmore Dağı’na tırmanıyor ve başkanların gözlerine “The Truth Lies”, yani “Gerçek Yalan Söylüyor” yazan flamalar asıyor. Bir diğer flamada ise Black Ops serisinin logosu görünüyor. Activision Blizzard’ın haziran ayında gerçekleştireceğini duyurduğu etkinlikte de bu logoyu kullandığı için, bunun Call of Duty: Black Ops 6 fragmanı olduğu düşünülüyor. Hatta bu konuda pek şüphe kalmadı da diyebiliriz.

Call of Duty: Black Ops 6 için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak daha önce gelen sızıntılar, merakla beklenen oyunun ekim ayında çıkacağına işaret ediyor.

Copilot+ PC Tanıtıldı: Windows Bilgisayarlarda Yapay Zeka Dönemi Başlıyor