Call of Duty Black Ops 6’dan Beklenen Fragman Geldi

Call of Duty Black Ops 6

Geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurulan Call of Duty Black Ops 6’den beklenen fragman geldi. İlk teaser gibi bu da kriptik mesajlar içeriyor.

Uzun süredir gündemde olan yeni Black Ops oyunu geçtiğimiz hafta resmiyet kazandı. İlk başta Call of Duty Black Ops 6’ya ait olduğu düşünülen esrarengiz bir fragman yayınlandı. Birkaç gün sonra ise Activision Blizzard oyunu resmi olarak duyurdu. Öte yandan oyunun 9 Haziran’da tanıtılacağı açıklandı. Oyun dünyası gözlerini 9 Haziran’daki bu etkinliğe çevirmiş beklerken, Activision Blizzard yeni bir fragman daha yayınladı.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ilk teaser gibi bu fragman da oyun içi görüntüler barındırmıyor. Bunun yerine George H.W. Bush, Margaret Thatcher, Saddam Hussein gibi çeşitli dünya liderlerini göstermek gibi kriptik mesajlar içeriyor. Oyun içinden ilk görüntüleri göreceğimiz fragmanın ise 9 Haziran’daki etkinliğe saklandığı düşünülüyor.

Call of Duty Black Ops 6

Hatırlarsanız daha önce gelen haberlerde oyunun Körfez Savaşı yıllarında geçeceği söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta gelen bir haber ise 11 Eylül saldırılarının oyunda yer alacağını ortaya çıkardı. Bu yüzden yayınlanan ilk fragmanda George H.W. Bush, Margaret Thatcher ve Saddam Hussein gibi liderlere yer verilmesi de sürpriz olmadı. Çünkü tüm bu isimler, oyunun odaklanacağı Körfez Savaşı ve 11 Eylül saldırıları gibi tarihi olayların önemli bir parçasıydı.

Yayınlanan fragmanlar sonrası asıl merak konusu olan oyunun bu döneme nasıl yaklaşacağı. Yayınlanan fragmanlarda “Gerçek yalan söylüyor” ifadesinin kullanılması, Call of Duty Black Ops 6’nın o dönemde yaşananları sorgulayan bir oyun da olabileceğini düşündürüyor. Elbette bunu oyun daha detaylı tanıtıldığında göreceğiz.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı