Call of Duty: Black Ops 3’ten Aksiyon Dolu Fragman

Call of Duty Black Ops 3

6 Kasım’da satışa sunulacak olan Call of Duty: Black Ops 3’ün yeni fragmanı yayınlandı. Yıldız isimler barındıran bu fragman oyunseverleri daha da heyecanlandırdı.

Oyun dünyasının en sevilen FPS serilerinden biri olan Call of Duty, yeni oyunu Black Ops 3’ün çıkışına hazırlanıyor. Üç gün sonra raflardaki yerini alacak Call of Duty: Black Ops 3 için birçok oyunsever gün sayıyor. Treyarch stüdyosu tarafından hazırlanan oyunun çıkmasına günler kala, oyundan yeni bir fragman yayınlandı. Activision tarafından yayınlanan bu aksiyon dolu fragman, sinema dünyasının yıldızlarını barındırıyor.

Call of Duty Black Ops 3

Her oyunseverin içindeki savaşçıyı ortaya çıkaracağı söylenen online modu ön plana çıkaran bu fragmanda, Hollywood’un genç yıldızlarından Michael B. Jordan (Fantastik Dörtlü) ve Cara Delevigne (Suicide Squad) oynuyor. PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan Call of Duty: Black Ops 3, 6 Kasım’da satışa sunulacak. Ancak oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonlarında donanımsal kısıtlamalar nedeniyle tek kişilik mod yer almayacak.

Gran Turismo Sport Hayal Kırıklığı Yarattı