Black Adam filmi için start veriliyor

black adam

Dwayne Johnson karakterinin hayat vereceği Black Adam karakterinin filmi için çekimler sonunda başlıyor.

Geçtiğimiz yılın başlarında Çin’de patlak veren koronavirüs salgını şüphesiz en çok sinema sektörünü etkiledi. Hali hazırda pek çok ülkede sinema salonları hala kapalı. Açık olan ülkelerde de sinemalara olan ilgi her zamankinden daha az diyebiliriz.

Durum böyle olunca pek çok yapımcı da çekimleri biten filmlerini bile vizyona sokmak istemiyor. Çekimleri başlamamış olan filmlerin ise çekim tarihleri erteleniyor.

Hatırlanacağı üzere Warner Bros. son açıkladığı takvimde pek çok filminin vizyon tarihini 1 yıl kaydırmıştı. Bazı filmlerin vizyon tarihi ise ucu açık bir şekilde ertelenmişti. Bu yapımlardan birisi de Black Adam’dı.

black adam filmi

Black Adam filmi için çekimler başlıyor

Filmin başrolünde yer alan Dwayne Johnson geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Black Adam’ın çekimleri hakkında bir bilgi paylaşmıştı. Johnson filmin çekimlerinin 2021 ilkbaharında başlayacağını açıklamıştı. Bu da Black Adam çekimlerinin 2021’in ilk yarısında start alacağı anlamını taşıyordu.

Nitekim yeni ortaya çıkan raporlara göre çekimler için start verilmek üzereymiş.

Elbette filmin çekimleri 2021’de bitirilse de vizyona girmesi 2023’ü bulabilir. Çünkü koronavirüs pandemisinden ötürü insanların sinema salonlarına olan ilgileri azalmış durumda. Zaten Warner Bros. da dünya normale dönene kadar filmlerin ertelenmeye devam edeceğini açıklamıştı.

Bu bağlamda bakıldığında sadece Black Adam‘ın değil, pek çok filmin uzun vadede erteleneceğini söyleyebiliriz. Az önce de belirttiğimiz üzere koronavirüs pandemisi, en çok sinema sektörünü etkiledi. Bu etkilerin sonuçları da kısa vadede atlatılabilecek gibi değil.

The Mandalorian film için ilk sinyal