Çağan Irmak imzalı Beni Hatırla, Kasım ayında vizyona girecek

çağan ırmak

Türk sinema tarihinin en önemli yönetmenlerinden biri olan Çağan Irmak, yeni filmi Beni Hatırla için kolları sıvadı. Peki usta yönetmenin yeni filmi ne zaman vizyona girecek? İşte yanıtı.

Sinema dünyasının önemli isimlerinden biri olan Çağan Irmak, şu aralar yeni filmi üzerine çalışmalar yürütüyor. Genel olarak duygusal ağırlıklı filmleri ile tanıdığımız yönetmen, yakında Beni Hatırla filmi ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

Beni Hatırla için vizyon tarihi belli oldu

Usta yönetmen daha önce Babam ve Oğlum (2005), Unutursam Fısılda (2014), Issız Adam (2008), Nadide Hayat (2015), Benim Adım Feridun (2016), Barda (2007), Ulak (2008) ve Dedemin İnsanları (2011) gibi oldukça sevilen filmlere imza atmıştı.

Son olarak kısa süre önce vizyona giren Çocuklar Sana Emanet isimli filmle izleyicinin karşısına çıkan Irmak, yeni filmi için de çalışmalarını hızlandırdı.

Beni Hatırla ismi ile vizyona girecek olan yeni Çağan Irmak filminde, hangi isimlerin rol alacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Film hakkında şu anda bildiğimiz üç şey mevcut. Bunlar filmin senaryosunun Çağan Irmak tarafından yazıldığı, yönetmen koltuğunda da Irmak’ın oturacağı ve filmin vizyon tarihi.

Filmin dağıtımını yapacak olan CJ Entertainment Turkey tarafından yapılan açıklamada, Beni Hatırla’nın vizyon tarihi 23 Kasım olarak lanse edildi. Muhtemelen filmin çekimleri Temmuz ve Ağustos aylarında tamamlanacaktır. Sonraki iki ayda da montaj aşaması halledilecektir. Bekleyip göreceğiz.