Black Widow filmi ne zaman vizyona girecek?

8 black widow

Çıkışı yılan hikayesine dönen Black Widow filmi ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı.

Marvel sinematik evreninin en çok beklenen filmlerinden biri olan Black Widow’un çıkışı iyiden iyiye yılan hikayesine döndü. Pandemi yüzünden alından tedbirler Black Widow’un çıkış tarihini de iyice sarkıttı.

Pandemi sürecindeki tedbirlerden birisi de sinema salonlarının kapanması olmuştu. Zaten Covid-19’un en çok etkilediği sektör de sinema oldu. Hala pek çok ülkede sinema salonları halkın hizmetine açılmış değil. Açılan ülkelerde de izleyicilerin sinemalara olan ilgisi son derece düşük.

Hal böyle olunca büyük filmlerin vizyon tarihi de sürekli ertelenmek zorunda kalıyor. Çünkü yapımcılar bu büyük filmlerden zarar etmek istemiyorlar. Nitekim bu yapımlardan birisi de Black Widow.

Black Widow filmi bir kez daha ertelenebilir

Black Widow için duyurulan son vizyon tarihi 7 Mayıs 2021’di. Fakat hali hazırda koronavirüsle etkin bir mücadele biçimi benimsenmiş değil. Doğal olarak mevcut sürecin 2021’de de devam etmesi bekleniyor. Haliyle böyle bir durumda Black Widow’un vizyon tarihinin ertelenmesi de çok şaşırtıcı olmayacaktır.

black widow

Disney geçtiğimiz gün film için yeni bir görsel paylaştı. Bu paylaşımla birlikte filmin başrol oyuncusu Scarlett Johansson da bazı söylemlerde bulundu. Johansson yaptığı açıklamada filmin insanların sinemalarda tamamen rahat edebileceği bir dönemde yayınlanacağını söyledi.

Bu da Black Widow’un 2022’den önce yayınlanmayacağı anlamını taşıyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Türkiye’de kaç kişi WhatsApp sildi? İşte yanıtı