Shazam 2, Black Adam, The Flash ve The Batman ertelendi

shazam

Warner Bros yeni DC filmlerinin tümünü erteleme kararı aldı. Shazam 2, The Batman, Black Adam ve The Flash filmleri ertelendi.

Warner Bros hali hazırda pek çok DC filmi üzerinde çalışıyordu. Bu filmlerden bazılarının çekimleri başlamış, bazılarının ise 2021’in ilk çeyreğinde başlaması planlanıyordu. Bu filmlerin tümünün vizyon tarihleri de belirlenmişti. Örneğin The Batman 1 Ekim 2021’de vizyona girecekti.

Geçtiğimiz gün alınan bir kararla tüm DC filmlerinin ertelendiği açıklandı. Bu ertelemenin temel nedeni ise hala pek çok ülkede sinemaların pandemi yüzünden kapalı olması.

Açık olan ülkelerde de insanlar pandemi yüzünden sinemalara pek ilgi göstermiyor. Öyle ki 2020’nin en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet bile gişede fena halde çuvallamıştı. Bu çuvallamanın nedeni elbette filmin kötü olması falan değildi.

İnsanlar artık sinema salonlarına gitmeye çekinir hale geldiler. Mevcut pandemi döneminde de seyirci ortalamalarının normale dönmesi hayli zor görünüyor.

Shazam

Shazam 2, The Batman, The Flash ve Black Adam için yeni vizyon tarihi

Warner Bros’un altığı yeni kararla tüm DC filmleri ertelendi. Bu erteleme sonrası The Batman’in 4 Mart 2022’de vizyona girmesi kararlaştırıldı.

The Flash ise 3 Haziran 2022 yerine 4 Kasım 2022 tarihinde izleyici ile buluşacak. Shazam 2 de 2 Haziran 2023’e ertelendi. Normalde 2021’in sonunda vizyona girecek olan Black Adam ise ileri bir tarihe ertelendi. Fakat filmin yeni vizyon tarihi açıklanmadı.

Görünen o ki önümüzdeki günlerde daha pek çok ertelenme haberleriyle karşı karşıya kalabiliriz. Çünkü seyirci hasılatları bu seviyelerdeyken hiç bir yapımcı filmini vizyona sokmaya sıcak bakmayacaktır.

Cyberpunk 2077 haritası sızdırıldı