Minecraft filminin vizyon tarihi belli oldu

123 12

Warner Bros’un yılan hikayesine dönen Minecraft filmi için beklenen vizyon tarihi açıklandı. Yıllardır bir türlü çıkmak bilmeyen filmde ünlü oyuncu Jason Momoa da yer alıyor. İşte filmin vizyon tarihi ve diğer detaylar…

Yıllardır kendinden çok yaşadığı problemlerle gündeme gelen Minecraft filminin vizyon tarihi resmen duyuruldu. Warner Bros’un açıklamasına göre Minecraft filmi 4 Nisan 2025’te sinemalarda gösterime girecek. Filmin oyuncu kadrosunda ünlü aktör Jason Momoa. Şimdiye kadar açıklanan tek isim de Momoa oldu. Filmi Nacho Libre ve Napoleon Dynamite ile tanınan Jared Hess yönetecek.

Film projesi neredeyse 10 yıl öncesine dayanıyor. Normalde filmin yönetmeni Shawn Levy olacaktı. Levy, Night at the Museum’da yönetmen koltuğunda oturmuştu. Fakat Shawn Levy, projeden çekildi. Yıllar içinde filme birçok yönetmen dahil oldu ve ayrıldı. Umarız, Jared Hess’te de böyle bir durum yaşanmaz ve filmi izleyebiliriz.

minecraft

Warner Bros bununla birlikte bazı filmlerin vizyon tarihlerinde değişiklikler yaptığını duyurdu. Jason Momoa’nın başrolünde yer aldığı Aquaman and the Lost Kingdom 20 Aralık 2023’te sinemalarda olacak. The Color Purple da 25 Aralık’ta vizyona girecek.

Oz Büyücüsü’nün spin-off filmi olan Toto, 2 Şubat 2024’te gösterimde olacaktı, fakat Warner Bros filmi belirsiz bir tarihe erteledi. Şu anda ne olacağı belli değil. 22 Eylül’de gösterime girecek isimsiz DC filmi vardı, bu filmin de şimdilik programdan çıkarıldığı açıklandı.

Minecraft Legends bu ay çıkıyor

Mojang Studios ve Blackbird Interactive tarafından geliştirilen Minecraft Legends için de geri sayım başladı. Oyun 18 Nisan’da, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch platformlarında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Yapımda, oyuncular Overworld’ü istilacı domuzlar ordusundan korumaya çalışacak. Oyun, aksiyon ve strateji unsurlarını birleştiriyor. Oyuncular müttefiklerle iş birliği yaparak düşmanlarla savaşabilecek. Fakat her şey kolay olmayacak.

Apple, iPhone 15’te bir ilke imza atacak