Bitcoin yıl sonuna 100 bin dolar olabilir!

Bu 3 altcoin kripto

Gün geçmiyor ki kripto paralarla ilgili yeni bir iddia daha duymayalım. Şimdi de Bitcoin’in yıl sonuna kadar 100 bin dolar olabileceği konuşuluyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Bitcoin yıl sonuna 100 bin dolar olabilir! Bu iddia ünlü bir kripto para analistine ait. Aslında bu söylemi ilk defa duymuyoruz. Keza daha önceleri de farklı isimler Bitcoin’in rekor kırarak 100 bin dolar seviyesini geçeceğini iddia etmişti.

Hatırlanacağı üzere Mayıs ayında BTC kendi rekorunu kırmış ve 64 bin dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Şimdilerde ise 50 bin doların altında işlem görüyor.

Aslında geçtiğimiz günlerde 50 bin doların bir tık üzerine çıkışmıştı. Fakat BTC buralarda çok fazla barınamadı ve tekrardan 50 bin doların altına geriledi.

Bitcoin yıl sonuna 100 bin dolar olabilir!

Peki BTC gerçekten de yıl sonuna kadar 100 bin dolar olabilecek mi? Asıl merak edilen soru bu. Pek çok analist BTC’den ciddi bir atılım bekliyor. Özellikle dolaşımdaki BTC miktarının azalmasıyla birlikte değerinin artacağı ve yeni rekorların geleceği görüşü hakim.

Günün sonunda kimse buna garanti veremiyor. Yani yarın bir gün BTC’nin 10 bin dolara düşmeyeceğine kimse emin değil. Çünkü kripto para piyasası risklerle dolu ve kimse bu riskleri tam anlamıyla bertaraf edemiyor.

Dip not olarak belirtelim. Bu içeriğimizdeki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Apple çalışanları şirketi zor duruma sokacak iddialarla geliyor! işte detaylar