Bitcoin 100 bin dolar seviyesine kadar çıkabilir!

Bitcoin

Kripto para birimleri içerisinde en popüler görünen Bitcoin 100.000 dolar seviyesine gelme ihtimaline sahip. Ancak bunun ne zaman olacağı veya tam olarak hangi tarihte gerçekleşme ihtimalinin olduğu haberimizin detaylarında.

2019 yılının ocak ayından itibaren büyük bir yükseliş trendine giren ve son olarak 13 bin dolar seviyelerini gördükten sonra yeniden düşen Bitcoin, şaşırtmaya devam ediyor. Üstelik 2017 Kasım ayında kırılan 20 bin dolar rekoru neredeyse şimdiden kırılmak üzere. Bitcoin ile ilgili analiz yapan piyasa uzmanları, yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde bazı değerlendirmelerde bulundu.

Bitcoin 100.000 dolar seviyelerine ne zaman çıkabilir?

Öncelikli olarak tüm bu değerlendirmelerin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını ifade etmek gerekiyor. eToro analisti Simon Peters’in yaptığı analizlere göre, yalnızca 2 hafta içerisinde Bitcoin 20 bin dolar seviyelerine ulaşacak. Peki bu analiste göre Bitcoin ne zaman 100.000 dolar seviyelerine bile gelebilecek?

bitcoin 100 bin dolar yukseliyor

226 milyar dolarlık sermayelendirmeye sahip olan Bitcoin, analistlere göre bir süre daha parabolik olarak ilerleyecek. 2019 yılının sonlarına doğru bu kripto para biriminin 50 bin ile 100 bin arasında duracağı tahmin ediliyor. Bu dalgalanmalar geçmiş yıllarda da meydana geldiği için yatırımcıların önerileri dikkate alınabilir.

Son olarak kripto para konusunda mağdur olmamanız için bir detay daha belirtelim. Bitcoin arttıkça genellikle Altcoinler düşüş eğilimi gösterir. Bitcoin’in bu iniş çıkış hareketleri ile ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Amazon’dan Bitcoin ile alışveriş yapmak mümkün!