Bitcoin 5 yıl sonra ne kadar olacak? Ünlü analist açıkladı

Bitcoin 5 yıl sonra

Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin 5 yıl sonra ne kadarlık bir fiyata ulaşacak. Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Bitcoin 5 yıl sonra beklentilerin çok daha üzerinde yükselebilir. Konu ile ilgili konuşan ünlü bir analist bazı değerlendirmeler yaptı. Bitcoin için 2021 yılı bitmeden 100 bin doların aşılacağı birçok kişi tarafından söylendi. Ancak kriptopara devi 69 bin doları ne yazık ki aşamadı.

Hedefler konusunda pek başarılı olamayan analistler şimdilerde 5 yıllık hedefler ortaya koyuyor. Özellikle Bitcoin için bu hedefler büyük önem taşıyor. Kripto para devi her yükseldiğinde aynı zamanda diğer dijital varlıklarda da önemli oranda yükselişler yakalanıyor. Böylece genel olarak kripto para piyasası yukarı tırmanabiliyor.

Bitcoin 5 yıl sonra nereye ulaşacak

Galaxy Investment Partners’in CEO’su olan Michael Novogratz tarafından yapılan açıklamalara göre Bitcoin 5 yıl sonra 500 bin dolar seviyesine ulaşacak. Kendisi yaptığı açıklamalarda ilk olarak Rusya’nın yaptırımları atlatmak için kripto paraları kullanmasının imkansız olduğunu söyledi.

Bitcoin 5 yıl sonra

Açıklamalarının devamında ise kripto para devi ile ilgili hem uyarı hem de umut verdi. Öncelikle BTC bir duraklama dönemi yaşamalı. Kendisi ilk etapta bir duraklama dönemi beklediğini ve hemen ardından hızlı bir şekilde agresif toparlanma fırsatı yakalanacağını söyledi. Ona göre Bitcoin için şu sıralar durulma dönemi.

Bitcoin kriz durumlarının kurtarıcısı olabilir: Göstergeler buna işaret ediyor

Bitcoin 5 yıl sonra 500 bin dolara ulaşacak yorumu yapan ünlü analist yüksek enflasyon vurgusunda da bulundu. ABD Merkez Bankası tarafından hızlı bir şekilde faiz artışı yapılacağını söyledi. Bu durum küresel çapta hisselerde ve dijital varlıklarda düşüşe neden olabilir. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.