Bitcoin yatırımcıları bu detaya dikkat etmeli: Analistler uyardı

Bitcoin yatırımcıları bu detaya fed

Bitcoin yatırımcıları bu detaya dikkat etmeli. Aksi halde istemedikleri zararlar ile karşılaşabilirler. Hadi gelin merak edilen detaylarla birlikte bakalım.

Şu sıralar diken üstünde olan Bitcoin yatırımcıları bu detaya dikkat ederse zarar oranları azalabilir. Ünlü bir analitik firması tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda dikkat edilmesi gereken bir detaya yer verildi. 11 Şubat 2022 tarihinde yapılan yeni bir güncelleme ile birlikte fiyat hareketi konusunda açıklama yapıldı.

Decentrader tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda iyimser görüşlerin devam ettiğini fark ediyoruz. Bitcoin 45500 doların üzerine çıktıktan hemen sonra hızlı bir şekilde düşüş yaşamıştı. 42000 dolar düzeyine kadar gerileyen kripto para devi ne yazık ki kendisini yukarı doğru atamadı. Ancak güçlü bir destek üzerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Bitcoin yatırımcıları bu detaya odaklanıyor

Dijital varlık devi Bitcoin, yatırımcıların endişe merkezlerinden bir tanesi haline geldi. Fakat bu analiz şirketi tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa iyimser tablo bir süre daha devam edecek. Bitcoin ile dolar paritesi değerlendirildiğinde ralli için uygun bir hava olduğu söyleniyor.

Bitcoin yatırımcıları bu detaya

Yapılan tahminlere bakacak olursak 40 bin dolar düzeyinin kırılması ile birlikte Bitcoin fiyatı 39 bin dolara kadar gidebilir. Analiz şirketi şimdilik böyle bir düşünceye sahip. Fakat kendileri kısa bir düşüş yaşansa bile yine de orta vadede iyi bir yükseliş bekliyor. Bu yükselişin gelmesi halinde Bitcoin için 90 bin dolar seviyeleri konuşulabilir.

Kuantum bilgisayarlar Bitcoin destanını sona erdirebilir: Büyük iddialar var

Bitcoin yatırımcıları bu detaya dikkat etsin diyen analiz şirketi FED kurumuna da işaret etti. ABD Merkez Bankası tarafından alınacak olumsuz kararlar ile birlikte kripto para devi yeniden hızlı bir şekilde düşüş yaşayabilir. Peki sizin kripto paralar ile ilgili tahminleriniz neler? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.