MicroStrategy Bitcoin alımlarını devam ettirecek: Şirket alış yapmaya doymuyor

Bitcoin yatırımcıları bu detaya fed

MicroStrategy Bitcoin alımlarını devam ettirecek gibi görünüyor. Son yaşananlardan sonra bu neredeyse kesinleşti. Hadi gelin konuyla ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Bitcoin gibi kripto paraları destekleyen büyük yatırım şirketleri var. Sadece bireysel firmalarla herhangi bir dijital varlık bu kadar fazla yükselemez. İşte tam da böyle bir nedenden dolayı MicroStrategy gibi şirketler düzenli olarak alım yapmaya devam ediyor. Bu alımların boyutu gerçekten de çok ciddi seviyelere ulaştı.

Son yapılan Bitcoin alımı ile birlikte MicroStrategy yaklaşık olarak 105 bin 85 adet Bitcoin sahibi oldu. Şirket bu seferki alışında 13 bin Bitcoin hesabına ekledi. Tüm bu kripto paraların değeri toplamda 2 milyar 741 milyon dolar seviyesine kadar ulaştı.

MicroStrategy Bitcoin alımlarını devam ettirerek piyasayı canlı tutuyor

Dünyanın en büyük yazılım şirketleri içerisinde yer alan MicroStrategy, sadece kendisi Bitcoin alımı yapmıyor. Aynı şekilde Twitter üzerinden çeşitli paylaşımlarla insanların bu tür kripto paraları almasını teşvik ediyor. Ayrıca şirketin CEO’su Michael Saylor tarafından çok önemli bir tweet paylaşıldı.

MicroStrategy Bitcoin alımlarını

Yapılan bu paylaşımda, “21 Haziran 2021 itibariyle ‘HODL’a devam ediyoruz. ~105,085” ifadelerine yer verildi. HODL burada elimde tutmak satmamak anlamında kullanılıyor. Kripto para piyasasında bu terim oldukça meşhur. Kripto paralarını satmayan ve elinde tutan kişiler genellikle daha fazla kar elde edebiliyor.

Bitcoin yine düşüşe geçti! Peki yükseliş ne zaman?

Her ne kadar olumlu değerlendirilirse bile yine de bazıları bu tutumu pek doğru bulmuyor. Onlara göre sadece manipülasyon yapılıyor. Peki sizce MicroStrategy tarafından yapılan bu alımlar neyi gösteriyor? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.