Baklavayı neyli seversiniz? Cevizli? Fıstıklı? BOŞ?

sdsd 1

2022 yılının ilk aylarını yaşadığımız şu günlerde artan maliyetler ve zamlar vatandaşın ve esnafın belini iyice büktü.

Baklavayı neyli seversiniz? Cevizli? Fıstıklı? BOŞ? Son dönemde zamlanmayan bir şey kalmadı ne yazık ki. Her geçen gün artan hayat pahalılığından tatlıcılar da nasibini aldı.

Alım gücünün düşmesi ve maliyetlerin artması yüzünden esnaf satış yapamaz vatandaş ise alışveriş yapamaz hale geldi. Maliyetlerin artması pek çok esnafı olduğu gibi tatlıcıları da derinden yaraladı. Sosyal medyada paylaşılan boş baklava satışı fotoğrafı durumun vahametini gözler önüne serdi.

Bir tatlıcı maliyeti düşürüp satışları arttırabilmek için içi boş baklava satmaya başladı. Peki boş baklavanın kilosu ne kadar? Baklavayı sevmeyen çok az kişi vardır. Ancak baklava denince akla genelde fıstıklı veya cevizli baklava gelir. Cevizli veya fıstıklı baklava çeşitleri cep yakarken peki siz boş baklava tercih eder misiniz?

wwdwd

Baklavayı neyli seversiniz? Cevizli? Fıstıklı? BOŞ?

Vatandaşın alım gücü düşerken esnaf maliyetleri düşürmek için çeşitli yollara başvurmaya devam ediyor. Tatlıcılar da ceviz, fıstık gibi tatlılarda kullanılan kuruyemişlerin aşırı pahalılığından etkilenmeyecek ürünler üretmeye başladı. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta boş baklavanın kilosunun 19,90 TL’ye satıldığı görüldü. Sosyal medyada gündem olan boş baklava satışı paylaşımı vatandaşlar arasında tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarla duruma tepki gösterdi. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumun özeti olarak görülen boş baklava paylaşımı büyük tepki topladı.

Logitech, ürünlerinde geri dönüştürülmüş plastik kullanımını arttırıyor