Klasik Klonoa oyunları PC’ye geliyor

saas

Sevilen Klonoa: Door to Phantomile ve Klonoa 2: Lunatea’s Veil modern platformlarda yeniden yayınlanıyor.

Klasik Klonoa oyunları PC’ye geliyor.  Klonoa Phantasy Reverie Series adlı koleksiyon 8 Temmuz’da Nintendo Switch’te yer alacak. Ayrıca klasik Klonoa oyunları PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X’e de gelecek.

Namco tarafından oluşturulan bir platform video oyunu serisi olan Klonoa 1997’de PlayStation için Klonoa: Door to Phantomile ile piyasaya sürüldü ve 2001’de PlayStation 2 için Klonoa 2: Lunatea’s Veil ile devam etti. Dizi, hayal dünyalarını keşfeden antropomorfik bir hayvan olan Klonoa’yı canlandırıyor.

Bandai Namco bir haber bülteninde, Klonoa Phantasy Reverie Serisinin iki klasik yandan kaydırmalı platform oyununun yeniden düzenlenmiş sürümlerini içereceğini söyledi. Geliştirmeler arasında yenilenmiş grafikler, ayarlanabilir zorluk ayarları ve iki oyunculu iş birliği yer alıyor.

sds

Klasik Klonoa oyunları PC’ye geliyor

Klonoa: Door to Phantomile ilk olarak 1997’de PlayStation‘da piyasaya sürüldü ve bu yıl Klonoa’nın 25. doğum günü oldu. Oyun daha sonra Wii için Klonoa adı altında yeniden düzenlendi. Doğrudan devam oyunu Klonoa 2: Lunatea’s Veil, 2001’de PlayStation 2 için piyasaya sürüldü. Her iki oyunda da renkli 3D dünyalarda basit ama derin 2.5D yandan kaydırma platformları bulunuyordu.

1997’de PlayStation’da piyasaya sürülen Klonoa Japonya’da mütevazı bir başarı elde etmesine rağmen batıda iyi satmak için mücadele etti.

Reddit fark yaratacak özellikler ekliyor