Bitcoin fiyatı gelecek için umut veriyor

Bitcoin boğa koşusu BTC

Şu sıralar beklentilerin çok altında seyreden Bitcoin önümüzdeki yıl için büyük umut vaat ediyor. Bazı analistlere göre BTC’nin fiyatı 2023’ün sonlarına doğru tekrardan 60 bin doları görebilir. İşte tüm detaylar.

Bitcoin fiyatı gelecek için umut veriyor! Geçtiğimiz yılda Mayıs ayının sonlarına doğru düşüşe geçen kripto para piyasası bir türlü toparlanamamıştı. Düşüş Haziran ve Temmuz derken Kasım ve Aralık aylarında da devam etti. Aslında yaz aylarında ulaşılan dip, Kasım ve Aralık ayında yatay bir seyir olarak karşımıza çıktı.

Bitcoin boğa koşusu

Aralık’ın son günlerine girmemizle birlikte kripto para piyasasında yeşil çizgiler hakim olmaya başladı. Hatta Aralık’ta Bitcoin önemli bir atakla 17 bin dolar seviyesini aşarak önemli bir eşiğe gelmişti.

Fakat beklenen olmadı. Genel beklenti BTC’nin 20 bin dolar seviyesini aşarak 30 bin dolara doğru yelken açmasıydı. Lakin BTC, 20 bin dolar seviyesinden geri dönerek düşüş trendine girdi.

340 milyon sterlin değerinde Bitcoin'i yanlışlıkla kaybetti!

Bitcoin fiyatı gelecek için umut veriyor

Acaba daha iyi olacak mı diye beklerken BTC’deki düşüş devam etti ve 17 bin dolarlık çizgiler karşımıza çıktı. Biraz toparlanan BTC kendisini tekrardan 18 bin doların üzerine attı.

Kuantum bilgisayarlar Bitcoin

Şimdilik analistler kripto paralar hakkında kısa vadeli yorumlardan kaçınıyorlar. Uzun vadede ise BTC’nin 100 bin doları aşacağını düşünenlerin sayısı hayli fazla. Elbette burada önemli olan unsur zaman.  Zaten kripto paralarla ilgili olan herkes, uzun vadede bu dijital varlıkların değer kazanacağını tahmin ediyordur. Dip not olarak hatırlatalım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Tecno, akıllı telefon kamera teknolojisini bir seviye yukarı taşıyacak