Twitter binlerce kullanıcıda çöktü

Twitter yeni özelliğini duyurdu

Binlerce Twitter kullanıcısı dün gece web sitesine erişimde sorun yaşadığını bildirdi. İnsanların raporlarına göre, kesinti Doğu saatiyle 19:00’dan hemen önce başladı ve 19:44 civarında zirveye ulaştı. İşte tüm detaylar.

Raporlar gece geç saatlere kadar devam etti ve bazı kullanıcılar için hala devam ediyor. Downdetector raporları ayrıca çoğu kişinin web sitesine erişimde sorun yaşadığını gösteriyor. Platform Elon Musk’ın satın alması yaşandığından beri bir çok sorunla karşı karşıya diyebiliriz. Bu kapsamda problemlerin ardı arkası kesilmiyor.

Twitter binlerce kullanıcıda çöktü

The Guardian’a göre, web sitesine erişemeyen kullanıcılar “bir şeyler ters gitti, ama üzülmeyin – bu sizin suçunuz değil” yazan bir mesajla karşılaştı. Twitter, kesintiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.  Destek hesabı bu konuda tweet atmadı ve bazı kullanıcılar Twitter’ın bozulduğuna dair paylaşım yaptığında Elon Musk, sosyal ağı yüklemekte herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi. Noel arifesinde Musk, Twitter’ın daha hassas sunucu raflarından birinin bağlantısını kestiğini, ancak sosyal ağın hala çalıştığını açıkladı. Musk, satın almayı başlattıktan ve anlaşmadan çekilmeye çalıştıktan aylar sonra, Ekim ayında Twitter’ı 44 milyar dolara satın aldı. Şirket, o zamandan beri işgücünün yaklaşık yarısını ve binlerce yükleniciyi işten çıkarmıştı ve eski bir çalışan Kasım ayında Washington Post’a “artık hiç mühendisi olmayan” altı kritik sistem bildiklerini söyledi. Problem henüz çözülmedi.

Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör: Müziğinizi yanınızda taşıyın