The Witcher: Blood Origin yıldızları “garip” seks sahneleri hakkında konuştu

The Witcher: Blood Origin yıldızları "garip" seks sahneleri hakkında konuştu

The Witcher: Blood Origin yıldızları Sophia Brown, Mirren Mack ve Laurence O’Fuarain, “garip” ve “son derece tuhaf” seks sahnelerini açıkladılar. İşte tüm detaylar.

Netflix mini dizisi The Witcher: Blood Origin yapımında sırasıyla Éile, Merwyn ve Fjall’ı oynayan aktörler, ana diziden 1.200 yıl önce geçen ön bölüm hakkında Digital Spy ile özel olarak konuştu. “Lizzy Talbot, yakınlık koordinatörümüzdü ve o harika biriydi. Gerçekten bir dublör gibi bize her şeyi anlattı” dedi. “Ancak yine de bu tarz sahneler çekmek  her zaman tuhaf. Kıyafetlerini çıkarırken sana bakan bir sürü yabancı var ve bu insana garip geliyor” ifadelerini de ekledi. Brown şunları ekledi: “Asla doğal hissettirmiyor. Bu mahremiyet sahnelerinden bazılarını çekerken, birbirimizle o kadar yakın çalışıyorduk ki, ihtiyacım olan şeyi Laurence ile net bir şekilde iletmek konusunda kendimi çok rahat hissettim.”

The Witcher: Blood Origin yıldızları "garip" seks sahneleri hakkında konuştu

The Witcher: Blood Origin oyuncusu “Dürüst olmak gerekirse dövüş koreografisine benziyordu. Bizi o dünyada çok hissettirdiler. Sahnenin koreografisini yaptık ve ardından dövüş sahnelerinde yaptığımızı hissettiğim karakterimizi üste ekleyebildik. Bu yüzden bundan çok farklı hissettirmedi” ifadelerini kullandı. The Nest ve Sex Education’da rol alan Mack, rol arkadaşlarının duygularını tekrarlayarak, bu tür sahneleri çekmenin ilk garipliğine rağmen setin “rahat” olduğunu söyledi. Söz konusu sahneler dizinin hayranları tarafından da oldukça konuşulacak desek yanlış olmayacaktır. Ancak sahneler garipliği ile dikkat çekti.

Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör: Müziğinizi yanınızda taşıyın