Bitcoin boğa koşusu her an başlayabilir: Analist tarih verdi

Bitcoin boğa koşusu

Bitcoin boğa koşusu için geri sayım başladı diyebiliriz. Bunu söyleyenler ise uzman bazı analistler. Gelin merak edilen bütün ayrıntılarla birlikte göz atalım.

Twitter platformunda Kaleo ismini kullanan bir analist Bitcoin boğa koşusu için tarih verdi. Ona göre bugünlerde 20 bin doların altında işlem gören Bitcoin için son günler. Bu alım fırsatının uzun sürmeyeceğini belirten uzman analist bazı ilginç açıklamalara yer verdi.

Bitcoin boğa koşusu

Bildiğiniz üzere kripto para birimleri son dönemlerde ciddi bir düşüş yaşadı. Bu düşüş ile birlikte yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı. Bitcoin 20.000 dolar seviyelerinin altında uzun bir süre yalpalandı. Hatta bazıları 13.000 dolar seviyesine kadar gerileyeceğini söyledi. Ancak bazı uzman analistler bunun tam tersini düşünüyor.

Bitcoin boğa koşusu için geri sayım

Kripto para devi 2018 yılındaki dip sürecini uzun bir süredir geride bıraktı. Aynı şekilde 2021 yılı ATH döngüsü de geride kaldı. Uzman analist işte bu ikisi üzerinden bir değerlendirme yaptı. Ona göre yükseliş hareketi her an yaşanabilir. Böyle bir durumda Bitcoin için 35 bin dolar seviyeleri konuşuluyor.

Bitcoin boğa koşusu

Bugünlerde hiç kimse BTC için 69.000 doları geçecek ifadesini kullanmıyor. Böylece en yüksek seviye olan bu düzeyin yeniden yakalanması imkansız diyebiliriz. Daha doğrusu şimdilik bunu başarması çok zor. Ancak Bitcoin 35 bin doları önümüzdeki 3 ay içerisinde görebilir.

BTC için hava olumlu görünüyor

Bugünlerde Bitcoin 20.350 dolar seviyelerinde dolanıyor. Bu seviyeleri aşması halinde 35.000 dolar yolculuğu başlayacak. Ancak bu düzeye gelebilmesi için ilk etapta 30 bin dolar seviyelerini aşması gerekiyor. Aksi halde oralara ulaşması pek kolay olmayacak.

ABD Çin arasındaki teknoloji savaşı büyüyor

Bitcoin boğa koşusu analistlere göre şimdiden başladı. Bakalım kripto para devi bahsi geçen seviyelere kadar hızlı bir şekilde ulaşabilecek mi?