Bitcoin 40 bin dolarda sabitlenebilir: Ünlü analist açıkladı

Bitcoin yatırımcıları bu detaya fed

Bitcoin 40 bin dolarda sabitleme ihtimaline sahip. Ünlü bir finans devi konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle bu seviyelere dikkat çekildi.

Bitcoin 40 bin dolarda sabitleme ihtimaline sahip. Bu seviyelerde savunma hattı oluşturan kripto para devi yükselme ve düşme konusunda herhangi bir sinyal vermiyor. Çok fazla düşüş eğilimi olduğu ifade edilse bile yine de 40 bin dolar düzeyi büyük bir öneme sahip.

Finans devi Fidelity’de makro stratejist olan Jurrien Timmer bazı önemli değerlendirmelere yer verdi. Kendisi kripto para devinin önceden anıldığından yüzde 33 daha yüksek bir destek seviyesi bulduğunu söyledi. Bildiğiniz üzere bazıları 30 bin dolara kadar geri çekilme ihtimali olduğunu açıklamıştı. Ancak o diğerlerinden biraz daha farklı düşünüyor.

Bitcoin 40 bin dolarda ısrarcı

Bitcoin için sürekli olarak yeni bazı önemli destekler ortaya çıkıyor. Bu desteklerin kırılması halinde ne yazık ki hızlı bir şekilde düşüş başlıyor. Hatırlayacağınız üzere 2021 yılının ortalarında Bitcoin 30 bin dolar seviyesinin bile altına sarkmıştı. Şimdi ise biraz daha işler değişti.

Bitcoin 40 bin dolarda

Bitcoin uyku akışı ismi verilen bir metrik böyle bir sonucun ortaya çıkmasını sağladı. Aslına bakacak olursak 40 bin dolar son derece önemli bir seviye. Bu seviyenin altına sarkması halinde bazıları 28 bin dolara kadar gideceğini düşünüyor. Ancak ünlü analist bunun yerine daha çok 40 bin dolarda sabitlenme yaşanacağını düşünüyor.

Bitcoin madenciliği enerji krizi yaratıyor: Bir ülke daha yasakladı

Bitcoin ile ilgili yapılan en büyük eleştiri hiç şüphesiz fiyatının çok oynak olması ile ilgili. Onun küresel çapta altın gibi kullanılması için fazla oynak olmaması gerekiyor. İşte bu nedenle 40 bin dolara sabitlenebilir. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.