Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı!

Bitcoin ayı sezonuna

Kripto para piyasasında hareketli günler  yaşanıyor. BTC hızlı bir şekilde 50 bin dolar barajını geçerek 55 bin dolar sınırına dayandı. İşte detaylar.

Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı! Kripto para piyasasında yeşile bürünmüş günler devam ediyor. Olumsuz bir havada geçen Eylül ayının ardından Ekim ayında yukarı yönlü bir grafikle karşılaştık. Genel anlamda bakıldığında pek çok kripto varlıkta yüksek seviyelerde değer kazanımı gerçekleşti.

Özellikle BTC için 45 bin doları aşması büyük önem arz ediyordu. Çünkü pek çok analist bu seviyenin ardından BTC’nin yukarı yönlü bir harekete başlayacağını düşünüyordu. Nitekim öyle de oldu. 45 bin dolar seviyesini geçen BTC bir anda kendisini 50 bin dolar barajında buldu.

Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı

Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı!

Gün içerisinde 50 bin dolar seviyesinin sınırında dolaşan BTC akşam saatlerine doğru önemli bir artış yaşadı ve bir anda 55 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Böylece BTC son 24 saat içerisinde yüzde 10’a yakın değer kazanmış oldu.

Ayrıca son bir haftalık periyotta da yüzde 30’un üzerine değer kazandı. Elbette söz konusu kripto paralar olduğunda ne zaman ne olacağını kestirmek pek de kolay değil. O yüzden temkinli davranmakta fayda var.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

OnePlus 9RT özellikleri ve fiyatı belli oldu