OnePlus 9RT özellikleri ve fiyatı belli oldu

OnePlus 9RT tüm hatlarıyla tanıtıldı

Kısa bir süre önce Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan OnePlus’ın yeni modeli 9RT’nin özellikleri ve fiyatı belli oldu. İşte detaylar.

OnePlus 9RT özellikleri ve fiyatı belli oldu. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan OnePlus kısa süre önce Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet vermeye başlamıştı. Çinli üretici önümüzdeki süreçte üst segmentte yer alan cihazlarına bir yenisi daha eklemeyi planlıyor. OnePlus 9RT!

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 9RT ile ilgili ilk detaylar sızdırılmıştı. Buna göre OnePlus’ın yeni üst seviye cihazı Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. 120Hz’lik ekran yenileme hızına sahip bir panelle gelecek olan telefonda 65W hızlı şarj özelliği de bulunacak. 12GB RAM’in bulunacağı cihazın bataryası ise 4500 mAh.

OnePlus 9RT özellikleri ve fiyatı belli oldu

OnePlus 9RT özellikleri ve fiyatı belli oldu

Peki bu özelliklere sahip bir telefon için istenen tutar ne kadar? Sızdırılan bilgilere göre OnePlus 9 RT yaklaşık olarak 465 dolarlık bir etikete sahip olacak.

Sızdırılan özellikleri göz önüne aldığımızda bu fiyatın oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bu bizim görüşümüz. Tabi ki bir de Türkiye özelinde düşünmek gerekiyor. Muhtemelen Türkiye şartlarında bu telefonun minimum fiyatı 7000 TL civarlarında olacaktır. Malum vergilerdi, döviz kuruydu derken üst seviye bir cihazın 7000 TL gibi yüksek bir etiketle satılması artık bizleri şaşırtmıyor.

Android 12 tabanlı ColorOS 12 için tarih belli oldu işte detaylar