Acer Nitro 5 oyun dizüstü bilgisayarı piyasaya sürüldü

acer 2

Acer, Nitro 5 serisi altında yeni bir oyun dizüstü bilgisayarı piyasaya sürdü. Yeni Acer Nitro 5, 17,3 inç, 1080p ekran, 144 Hz ekran yenileme hızı ve Intel Core i7 11. Nesil işlemciye sahip olacak. 

Yeni model için grafik yongası Nividia’nın RTX 3050 Ti’sidir, ancak maksimum grafik gücü ve CPU modeli henüz belirtilmemiş. Yeni model, bu yıl daha önce piyasaya sürülen Nitro 5’ten birkaç ince ayara sahip olsa da, kenarları incelen kırmızı ve siyah tasarımını hala koruyor. Ayrıca tam boyutlu klavye var ve varil fişli şarj cihazı artık dizüstü bilgisayarın daha önce arkası yerine yan tarafına takılabilir.

Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 oyun dizüstü bilgisayarı 1,199,99 $ fiyatla satışa sunulacak. 16 GB RAM ve 1 TB dahili bellek sunar ve bu, yelpazenin en üst seviyesinde fiyatlandırılmış bir oyun dizüstü bilgisayarı için iyi bir tekliftir. 17,3 inç Nitro 5 oyun dizüstü bilgisayarında bir Ethernet bağlantı noktası, bir Thunderbolt 4 bağlantı noktası, üç USB-A bağlantı noktası, HDMI, 3,5 mm kulaklık girişi ve bir Kensington yuvası bulunuyor.

Yeni Acer Nitro 5 oyun dizüstü bilgisayarları, Ekim ayının ortasında satışa sunulacak ve etkileyici özellikleri göz önüne alındığında oyun topluluğu üzerinde büyük bir etki yaratmayı umuyor. Daha küçük bir modelin de Ekim ortasında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Daha küçük model 769,99 $ fiyatla satılıyor ve 144Hz ekran yenileme hızına sahip 15.6 inç ekrana sahip. Nesil Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB SSD ve Nividia Graphics GTX 1650 yongası tarafından desteklenmektedir. Model ayrıca 17,3 inç Nitro 5’e benzer bağlantı noktalarına sahiptir. Elbette, daha küçük modelin kapasitesi çeşitli yönlerden azaltılmıştır ve çok daha düşük bir oyun deneyimi sağlayacak.

Google Pixel Fold 3D renderleri ortaya çıktı