Benzin fiyatı bir kez daha düştü!

benzin

Ülkemiz akaryakıt fiyatları konusunda son zamanlarda yine hayli hareketli bir döneme girdi. Dün gece yarısı uygulamaya koyulan yeni benzin indirimi ise bu defa sürücülerin yüzünü güldürdü.

Benzin fiyatı bir kez daha düştü! Akaryakıt fiyatları aslında ülke ekonomimizin en önemli unsurlarından biri. Toplu taşıma fiyatlarından yediğimiz yiyeceklere, gideceğimiz tatillerden yapacağımız günü birlikte gezintilere kadar hayatımızın her noktasını etkileyen bu enerji kaynağı, son zamanlarda bir hayli dalgalı gönümün sunuyor. Neredeyse son bir aydır akaryakıt fiyatlarına ilişkin yeni bir haberin gelmediği tek bir gün yok. Bu haber bazen zam bazen de indirim olurken, şu sıralar benzinli araç kullanıcılarının yüzü motorinli araç kullanıcılarına göre daha fazla gülüyor.

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Hatırlayacağınız üzere son bir ay içerisinde motorine üst üste 2 zam yapılmış, daha sonra gelen bir indirimin ardından ise fiyat bir kez daha yukarı yönlü güncellenmişti.

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Benzin fiyatı bir kez daha düştü!

Benzinde ise bu tablonun tam tersi yaşanmış ve üst üste iki indirim gelmiş ve sonrasında ise fiyat bir kez zamlanmıştı. İşte dün geceden itibaren uygulamaya konan 1,04-TL’lik yeni benzin indirimi sürücülerin rahat bir nefes almasına yardımcı oldu.

benzinli

Nitekim son benzin indirimiyle birlikte ülke genelindeki benzin fiyatları bir kez daha 19 ile başlayan tutarlara göz kırpmış oldu. Öyle ki son gelen benzin indiriminden sonra ortalama litre fiyatı 20,13-TL seviyelerine gerilirken, bundan sonra gelecek ilk indirimle birlikte fiyat uzun bir aradan sonra yeniden 19’lu tutarlara düşecektir.

Sony ‘Elden Ring’ stüdyosu FromSoftware’in üçte birini satın aldı!